Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της ζωγραφίζει με μπερέ στο κεφάλι

Μία μικρή Πικάσο η Σοφία.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της ζωγραφίζει με μπερέ στο κεφάλι

Η Νικολέττα Ράλλη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις το στιλ της μικρούλας.

Παρακάτω μία φωτογραφία της 2,5 ετών Σοφίας με δερμάτινο μπουφάν και τζάκετ.

nikoletta-ralli-stil-koris.jpg

Και ακόμα μία με ολόσωμη ροζ φόρμα και κότσο τα μαλλιά.

nikoletta-ralli-kori-fashion-icon.jpg

Η παρουσιάστρια φέτος απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα είναι όμως πολύ ενεργή στα social media και δεν έχει χάσει την επαφή με τους ακολούθους της. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και όσα κάνει με την κόρη της.

Μαμά και κόρες πηγαίνουν βόλτες, παίζουν, μαγειρεύουν.

https://www.instagram.com/p/CnrxJzcIqx0

Πρόσφατα η Νικολέττα Ράλλη απαθανάτισε την κόρη της και να ζωγραφίζει. Η μικρούλα κάθεται σε μία μικρή κόκκινη καρέκλα και ζωγραφίζει με μπερέ στο κεφάλι πολλούς μικρούς και μεγάλους κύκλους. Η παρουσιάστρια έγραψε χιουμοριστικά στο σχόλιο:

«”Βλέπω κύκλους”

*Εμπνευσμένο απο Μαέβιους Παχατουρίδη🎨»

https://www.instagram.com/p/CoUpgeBIIJU

Σε περίπτωση που δεν τον θυμάστε ο Μαέβιους Παχατουρίδης είναι η καλλιτεχνική περσόνα των Α.Μ.Α.Ν που υποδυόταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ποια τα οφέλη της ζωγραφικής για τα παιδιά

Η ζωγραφική είναι μία διασκεδαστική και δημιουργική δραστηριότητα για παιδιά κάθε ηλικίας. Ζωγραφίζοντας τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, ενισχύουν τη δημιουργικότητά τους και εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες. Είναι επίσης ένας τρόπος για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να εκτονωθούν.

Μπορείτε να βάλετε τη ζωγραφική στο πρόγραμμα των καθημερινών σας δραστηριότητων ειδικά εάν το παιδί βρίσκεται ακόμα στη νηπιακή ηλικία και δεν έχει ξεκινήσει εξωσχολικές δραστηριότητες και διαβάσματα.

Όσο για το τι μπορείτε να φτιάξετε, οι επιλογές σας είναι πολλές. Δημιουργίες με δαχτυλομπογιές, μαρκαδόρους, να ζωγραφίσετε χρωμοσελίδες. Δείτε μερικές ιδέες που έχουμε μοιραστεί μαζί σας κατά καιρούς εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved