Ρούλα Ρέβη: Οι διακοπές της οικογένειας Τότσικα συνεχίζονται με χιούμορ, βουτιές και ηρεμία

Οικογένεια Τότσικα: Οι διακοπές στην Τήνο κυλούν όμορφα

Ρούλα Ρέβη: Οι διακοπές της οικογένειας Τότσικα συνεχίζονται με χιούμορ, βουτιές και ηρεμία

Η οικογένεια Τότσικα βρίσκεται για ένα ακόμη καλοκαίρι στον προσωπικό τους Παράδεισο, στο υπέροχο ησυχαστήριό τους, στην φανταστική Τήνο, που έχουν ένα ζηλευτό σπίτι στην καρδιά της φύσης, με κρυφά μονοπάτια που οδηγούν στην παραλία, και αυτοσχέδια γωνία στην βεράντα με ταβάνι τα άστρα.

https://www.instagram.com/p/Cg95p_cISAb

Ο μπαμπάς Αποστόλης, ετοιμάζει γεύματα με την κόρη του Ειρήνη Τότσικα.

https://www.instagram.com/p/ChCHRXGsmYr

Και ταυτόχρονα απολαμβάνει τις δροσερές βουτιές του!

https://www.instagram.com/p/ChAB_yUocfK

Ενώ, η μαμά Ρούλα φωτογραφίζει τον μικρό Άγγελο Τότσικα με τα πιο κουλ γυαλιά που φτιάχτηκαν ποτέ!

https://www.instagram.com/p/ChB_jQ2o0cj

Η περιπέτεια της οικογένειας Τότσικα με τον κορονοϊό

Πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα κείμενο – άνοιγμα ψυχής, και μας μίλησε για τις υψηλές προσδοκίες της για το καλοκαίρι, και την περιπέτεια της οικογένειας με τον κορονοϊό.

«Ήρθαμε νωρίς διακοπές …. Μεγάλη πολυτέλεια για να γκρίνιαξω που κολλήσαμε κοβιντ όλοι μαζί στην αρχή των διακοπών τον Ιούλιο… δεν το περίμενα η αλήθεια είναι το πάλεψα σχεδόν 3 χρόνια να μην κολλήσω και εγώ και τα παιδιά , απομονώθηκα , αγχώθηκα και φυσικά μου έτυχε στο δυσκολότερο μέρος που θα μπορούσε , δύσκολο για εμένα και τον χαρακτήρα μου που από τότε που έγινα Μαμά το θέλω ένα νοσοκομείο τριγύρω να το αισθάνομαι.

Αφού έμεινα «παγωτό» και είχαμε 2 παιδιά με σαράντα πυρετό σπίτι στην Τήνο στην ερημιά μας την αγαπημένη ήρθε και αυτό λοιπόν. Μετα άρχισαν τα σχόλια , «μάτι παιδί μου σας φάγανε» κλαίω από γέλια όταν το ακούω πάντα αυτό φυσικά… «μάτι» και «μας φάγανε» ποιοι μωρέ? Βαρέθηκα να το συζητήσω παρά πολύ γιατί ξεκινάει πάλι η συζήτηση για τα εμβόλια και όλη αυτή η μπούρδα. Τα παιδιά μου είναι ανεμβολίαστα με δίκη μας ευθύνη εμείς είμαστε εμβολιασμένοι με δίκη μας ευθύνη και αυτό.

Τέλος πάντων δεν ήθελα να σας μιλήσω για τον κοβιντ έχω βαρεθεί πολύ με το θέμα , ήθελα να πω πως είχα μεγάλες προσδοκίες για τις διακοπές και όπως πάντα όταν έχω μεγάλες προσδοκίες τρώω μια σφαλιάρα όμορφη , πάντα όμως.

Οι προσδοκίες σε εμένα προσωπικά λειτουργούν πολύ αγχωτικά και το ξέρω και κάθε φορά λέω «ηρέμησε κοπέλα μου μην περιμένεις πολλά πήγαινε με το ρεύμα κάθε ημέρας» τόση δουλειά έχεις κάνει γι’ αυτο , αλλά ξέρετε αυτές είναι εκεί πάντα , προσδοκούν να σου τη φέρουν οι προσδοκίες …. Και μετά ηρέμησα το γύρισα και έπιασα να διαβάσω επιτέλους ένα βιβλίο που ήταν μια απλή προσδοκία μου για αυτό το καλοκαίρι και αρκετά εφικτή. Και απολαμβάνω τα παιδιά μου και την οικογένεια μου αφήνω τις μέρες να κυλούν χαλαρά όπως αρμόζει στις μέρες διακοπών και ότι γίνει είπα ….

Ότι είναι να γίνει θα γίνει το ξέρεις Ρούλα , το ξέρεις καλά ….. καλό Αύγουστο σε όλους …. Αγάπη»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας Τότσικα στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved