Αποστόλης Τότσικας: Η ζωγραφιά των διδύμων και η θερμή υποδοχή για την επιστροφή του

Πώς υποδέχτηκαν τα δίδυμα τον μπαμπά τους. 

Αποστόλης Τότσικας: Η ζωγραφιά των διδύμων και η θερμή υποδοχή για την επιστροφή του

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον μπαμπά τους Αποστόλη Τότσικα, η Ειρήνη- Χρυσή και ο Άγγελος.

Ο ηθοποιός, που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, επέστρεψε χθες στο σπίτι και τα δίδυμα τον υποδέχτηκαν με αγκαλιές και φιλιά.

roula.revi totsikas paidia

Μάλιστα, του έφτιαξαν κι ένα κολάζ με γράμματα και ζωγραφιές που έγραφε το εξής: «Μπαμπά, σε αγαπάμε πολύ».

totsikas paidia

Τότσικας– Ρέβη: 'Ενα αγαπημένο ζευγάρι

Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια. Μάλιστα η φωτογράφος αρκετά συχνά εκφράζει δημόσια την αγάπη της προς τον σύζυγό της, λέγοντας πόσο καλός σύντροφος και πατέρας είναι.

Σε πρόσφατο ποστ της τον Ιούνιο είχε γράψει χαρακτηριστικά:


https://www.instagram.com/p/Ce_Sf7sI5vJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν ξέρω πως να το πω και μάλλον δεν θα το μάθω καλά ποτέ . Κάπως γίνεται και τον πατέρα τον αγνοείς δεν τον φοβάσαι και ας έχει μια πιο δυνατή φωνή απο τη μάνα σου λόγω ορμονών .πάντα άκουγα να λένε « δεν με αφήνει ο πατέρας μου αλλά ξέρω θα τον καταφέρει η μάνα μου» άμα της πω , και αλήθεια είναι μάλλον αυτό .

Είναι λέει δύσκολο ο άντρας να νοιώσει αμέσως γονιός με την άφιξη ενός παιδιού , ούτε και αυτό το ξέρω δεν είμαι άντρας .

Οι εποχές άλλαξαν άλλου υπάρχουν 2 μπαμπάδες άλλου υπάρχουν 2 Μαμαδες άλλου υπάρχει μόνος ένας γονιός.Το θέμα ειναι για ενα παιδι να υπάρχει ο γονιός , η Ασφαλεια μιας οικογένειας , η καθησυχαστική σκέψη πως κάποιος ειναι δικός σου .

Λέω να αφιερώσω αυτό το ποστ στον άντρα μου που έτσι και αλλιώς ειναι ένας σπουδαίος άντρας γιατί είχε υπέροχους γονείς ,και τελικά καταλήγω πως αρκεί σήμερα στην εποχή μας να εχει κάποιος μια οικογένεια που να τον αγαπά και καμία σημασία δεν έχει ποιος έχει τον κάθε ρολο . Ελπίζω απλά όλοι να έχουν μια υγιή ήρεμη και όμορφη οικογένεια έτσι όπως αξίζει σε όλους τους ανθρώπους και όλα τα παιδιά ?✌?του κόσμου».

Οι φωτογραφίες που αναρτά με την οικογένειά της, πολλές. Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο πρόσφατες και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved