Ρούλα Ρέβη: Αγκαλιές με την κόρη της στην παραλία

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της Ειρήνη – Χρύση δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη: Αγκαλιές με την κόρη της στην παραλία

Η Ρούλα Ρέβη είναι ενεργή στο Instagram και το κοινό της απολαμβάνει τις αναρτήσεις της οι οποίες χαρακτηρίζονται από το χιούμορ και την υπέροχη αισθητική της. Η φωτογράφος αναρτά φωτογραφίες από τη δουλειά της αλλά και από τις πιο προσωπικές της στιγμές με την οικογένειά της.

Από αυτές που ξεχωρίζουν είναι φυσικά οι φωτογραφίες των διδύμων, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ και όπως φαίνεται έχουν εξοικειωθεί με τον φακό. Με μαμά φωτογράφος άλλωστε, δεν θα γινόταν διαφορετικά.

https://www.instagram.com/p/CebWqA2Ix9s

Ρούλα Ρέβη: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη. Μαμά και κόρη φορούν τα μαγιό τους και είναι ξαπλωμένες στην παραλία. Η φωτογράφος έχει κλειστά τα μάτια και απολαμβάνει τον ήλιο και το αεράκι, ενώ η μικρή Ειρήνη – Χρυσή είναι κουλουριασμένη στην αγκαλιά της.

«Ποιος θέλει την τελειότητα χωρίς αγάπη;» γράφει η Ρούλα Ρέβη στην ανάρτησή της και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CgrycADImwN

Ρούλα Ρέβη: Η καθημερινότητα με τα δίδυμα μέσα από φωτογραφίες

Η Ρούλα Ρέβη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών της και εκτός από τις πιο καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές, δημοσιεύει αρκετές πιο αυθόρμητες από την καθημερινότητά τους.

Θυμάστε μήπως την ανάρτηση με την μικρή Ειρήνη που κάνει γιόγκα πάνω στο τζάκι;

https://www.instagram.com/p/CZG4jUcIowa

Αυτήν την απίθανη selfie μαμάς και γιου;

https://www.instagram.com/p/CctH-AyosrD

Εξίσου απολαυστικές είναι βέβαια και οι φωτογραφίες που τραβάει η Ρούλα Ρέβη τον Αποστόλη Τότσικα με τα παιδιά. Όσο για τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν τα δίδυμα με τους γονείς τους, αυτές είναι παιχνίδια στο σπίτι, δραστηριότητες πιο δημιουργικές και φυσικά αρκετές βόλτες.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved