Ρούλα Ρέβη: Η τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα να κοιμούνται

Μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη. 

Ρούλα Ρέβη: Η τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα να κοιμούνται

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες Ελληνίδες φωτογράφους. Στο προφίλ της στο Instagram έχει δημοσιεύσει αρκετές από τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έχει κάνει, κυρίως όμως περιλαμβάνει φωτογραφίες που τραβάει στην καθημερινότητά της. Σε πολλές από αυτές πρωταγωνιστούν τα δίδυμα παιδιά της που έφερε στον κόσμο το 2015.

Η Ειρήνη-Χρυσή και ο Άγγελος έχουν μεγαλώσει αρκετά. Η Ρούλα Ρέβη δεν κρύβει πλέον τα πρόσωπά τους όπως έκανε μέχρι και πριν μερικά χρόνια και από τις φωτογραφίες της βλέπουμε πόσο έχουν αλλάξει τα δύο παιδιά. Έχουν στοιχεία και από τους δύο τους γονείς, με την Ειρήνη-Χρυσή είναι πιο ανοιχτόχρωμη σε σχέση με τον αδερφό της, ενώ και τα δύο παιδιά έχουν πάρει τα μάτια της φωτογράφου.

https://www.instagram.com/p/Ce5uzHII4b2

Ρούλα Ρέβη: Φωτογράφισε τα δίδυμα να κοιμούνται

Μία νέα φωτογραφία των δίδυμων παιδιών της δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η γνωστή φωτογράφος. Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε την Ειρήνη-Χρυσή και τον Άγγελο την ώρα που κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλο στο κρεβάτι. Τα δίδυμα είναι σκεπασμένα με κουβέρτα και πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Η φωτογραφία είναι αυθόρμητη και καλλιτεχνική. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια των ακολούθων της φωτογράφου έπεσαν σύννεφο.

Όσο για το σχόλιο στην ανάρτηση, η Ρούλα Ρέβη έγραψε:

«Η φωνή που ακούς μέσα σου δεν κάνει ποτέ λάθος… Άκουσέ την…».

https://www.instagram.com/p/CgeRbhuIVmV

Ρούλα Ρέβη: Η καλλιτεχνικές φωτογραφίες των διδύμων

Για τη Ρούλα Ρέβη τα δίδυμα παιδιά της είναι η έμπνευσή της. Συχνά πρωταγωνιστούν στην αναρτήσεις της και αναλαμβάνουν ρόλο μοντέλου στις φωτογραφίσεις της μαμάς τους.

Όλα αυτά τα χρόνια η Ρούλα Ρέβη είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και λόγω της ειλικρίνειας και του χιούμορ της έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό. Η φωτογράφος συχνά μοιράζεται εμπειρίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram και αυτά με τα παιδιά της συγκεντρώνουν πάντα τα περισσότερα likes και σχόλια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved