Ρούλα Ρέβη: «Γυμνάσου για σένα κι όχι για το Instagram» - H υπέροχη ανάρτησή της

Η φωτογράφος μιλάει για τη σχέση της με τη γυμναστική που διατηρεί από την παιδική της ηλικία ως σήμερα.

Ρούλα Ρέβη: «Γυμνάσου για σένα κι όχι για το Instagram» - H υπέροχη ανάρτησή της

H Ρούλα Ρέβη σε μια νέα ανάρτηση έθιξε το ζήτημα της γυμναστικής και πόσο σημαντική είναι στη ζωή της.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, από μικρή ασχολήθηκε με το στίβο και στη συνέχεια με άλλα αθλήματα. Για πολλά χρόνια μάλιστα ήταν αθλήτρια του πινγκ πονγκ και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μάνα της τη μάζευε ημιλιπόθυμη.

Ποτέ δεν σταμάτησε τη γυμναστική, και με εξαίρεση κάποια διαλείμματα, πάντα έβρισκε χρόνο για να ασχοληθεί με διάφορα είδη.

Κι αυτό προτείνει και στους followers της: «Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα , η αυτοπεποίθηση σου θα απογειωθεί και θα ανακαλύψεις σημεία στο κορμί σου που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν.»

Και φυσικά δεν ξεχνά να επισημάνει κάτι πολύ σημαντικό: «Πρέπει να το δουλέψεις για να το πάρεις πίσω , χαλαρά ήρεμα χωρίς άγχος καντο για εσένα όχι για το Ινσταγκραμ».


https://www.instagram.com/p/CdsCHJLoZvM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε αναλυτικά το υπέροχο post της:

«Απέναντι από το δωμάτιο μου σαν παιδι κοιτούσες Και έβλεπες το Καραϊσκάκη ,τόσο κοντά που νόμιζες πως μπορείς να αγγίξεις το γήπεδο με το χέρι σου , ήμουν τυχερή , επειδή ήμουν ένα παιδάκι μέσα στην τσίτα και θες από ένστικτο τα απογεύματα έτρεχα εκεί για στίβο , είχα περάσει από όλα τα άθληματα , έβρισκα Χαρα και μάλλον οι ορμόνες του αθλητισμού με έκαναν να είμαι μέχρι και ευτυχής θα έλεγα .

Μετά έγινα αθλήτρια του πινγκ πονγκ για πολλά χρόνια πήγαινα στο γήπεδο και έπαιζα με ρομπότ μέχρι τέλους ,η μάνα μου με μάζευε ημιλιπόθυμη . Μετά έγινα και διαιτητής σε αγώνες στο ειρήνης και φιλίας , και μετά αν όλα ήταν ρόδινα στη ζωή μου θα συνέχιζα αλλά δεν ήταν …

Ποτέ δεν σταμάτησα τη γυμναστική , ναι έχω κάνει διαλείμματα όχι απείρως μεγάλα αλλά όταν γέννησα μπήκα κατευθείαν γιατί μου έλειπε η Χαρα του μετά τη γυμναστική , τώρα κάνω πιο συνειδητά αυτά που θέλω όμως κουράζομαι μερικές μέρες δεν θέλω και επιμένω και μετά πετάω.

Όταν έχω τις κλειστές μου περπατάω μόνη μου και αυτό είναι οκ και πολύ καλό. Το σώμα σε ανταμείβει , δυναμώνει σου λέει ευχαριστώ , προχώρα . Είναι μεγάλο αντικαταθλιπτικό η γυμναστική , όλα τα συστατικά της Χαράς είναι μέσα στο σώμα μας εκεί και περιμένουν να απελευθερωθούν.

Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα , η αυτοπεποίθηση σου θα απογειωθεί και θα ανακαλύψεις σημεία στο κορμί σου που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν .

Μην αγχώνεσαι με αυτά που βλέπεις στο Ινστα , μου έλεγε ο Γυμναστης μου πως μόνο με επιμονή και υπομονή θα δεις αποτέλεσμα δεν υπάρχει κανένα μυστικό και καμία γυναίκα που δεν ιδρώνει και παραμένει βαμμένη και περιποιημένη και χαμογελαστή δεν κάνει αληθινή γυμναστική να δες τις αθλήτριες όλες έχουν δουλέψει σκληρά .
Μην φοβάσαι πως έχεις πρόβλημα επειδή σε ένα μήνα δεν βλέπεις αποτέλεσμα άρα δεν είσαι καλή .

Πρέπει να το δουλέψεις για να το πάρεις πίσω , χαλαρά ήρεμα χωρίς άγχος καντο για εσένα όχι για το Ινσταγκραμ ✌??. Αγάπη παιδιά ?».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved