Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφήθηκαν με την κόρη της ντυμένες ασορτί (εικόνες)

Μαμά και κόρη φόρεσαν καφτάνια και φωτογραφήθηκαν δίπλα στη θάλασσα.

Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφήθηκαν με την κόρη της ντυμένες ασορτί (εικόνες)

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος, από τις πιο περιζήτητες στην Ελλάδα. Το ταλέντο της και η καλλιτεχνική της ματιά αποτυπώνονται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, σε πολλές από τις οποίες πρωταγωνιστούν τα δίδυμα παιδιά της, Ειρήνη-Χρυσή και Μιχαήλ-Άγγελος.

Η φωτογράφος απαθανατίζει τα δύο παιδιά στο σπίτι, στις εκδρομές και τις δραστηριότητες που κάνουν εκτός σπιτιού. Οι φωτογραφίες της είναι άλλες πιο ατμοσφαιρικές...


https://www.instagram.com/p/CaeNupXAbJs

...και άλλες πιο χιουμοριστικές, όπως για παράδειγμα η παρακάτω με την Ειρήνη να κάνει γιόγκα πάνω στο… τζάκι.


https://www.instagram.com/p/CZG4jUcIowa

Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χρόνια πριν, στις πιο πρόσφατες οι φωτογράφος δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά τους προσώπου τους. ο Μιχαήλ-Άγγελος έχει πιο σκουρόχρωμα μαλλιά από την άδερφή, και τα δύο παιδιά όμως μοιάζουν και στους δύο γονείς τους.


https://www.instagram.com/p/CctH-AyosrD

Ρούλα Ρέβη: Οι νέες φωτογραφίες με την Ειρήνη ντυμένες ασορτί

Πρόσφατα η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο προφίλ της μία σειρά από καλοκαιρινές φωτογραφίες με την κόρη της. Αυτή τη φορά ωστόσο, τις φωτογραφίες δεν τράβηξε η ίδια, αλλά η φωτογράφος Ολίνα Κάτσαρη και η εκείνη μαζί με την κόρη της πόζαραν σε ρόλο του μοντέλου.

Μαμά και κόρη φορούν καφτάνια σε διάφορά χρώματα και φωτογραφήθηκαν δίπλα στη θάλασσα. Η Ειρήνη είναι αρκετά εξοικειωμένη με τον φακό, άλλωστε πρόσφατα είχε φωτογραφηθεί ξανά σε ένα παρόμοιο concept.


https://www.instagram.com/p/CebWqA2Ix9s

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved