Λάουρα Νάργες: Η φώτο με μαγιό στην 28η εβδομάδα κύησης

Οι νέες φωτογραφίες της Λάουρα Νάργες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Λάουρα Νάργες: Η φώτο με μαγιό στην 28η εβδομάδα κύησης

Η Λάουρα Νάργες διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Σε μερικές εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της και οι φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαρτυρούν την ανυπομονησία και τη χαρά της.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Μάιο αναρτώντας μία φωτογραφία με τον Χρήστο Σαντικάι και το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Το αμέσως μετά διάστημα, τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της, μίλησαν σε συνεντεύξεις τους για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετώπισαν το πρώτο τρίμηνο. Η εγκυμονούσα αποκάλυψε ότι έπασχε από υπερέμεση κύηση και ότι ένιωθε πολύ άσχημα.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω... Σκεφτόμουν και έλεγα πώς πήγαιναν οι γυναίκες στα χωράφια και πώς πήγαινε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά.

Το τελευταίο διάστημα η Λάουρα Νάργες δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, άλλες χιουμοριστικές και άλλες πιο τρυφερές, όπως μπορείτε να δείτε και στην gallery που ακολουθεί.

Λάουρα Νάργες: Ποζάρει με μπικίνι στην 28η εβδομάδα εγκυμοσύνης

Μία ακόμα φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insatgram η μέλλουσα μαμά. Η εγκυμονούσα έκανε το πρώτο της μπάνιο για φέτος και πόζαρε στον φακό με μπικίνι και καπέλο, κρατώντας την κοιλίτσα της.

«Το πρώτο μου «μπάνιο» για φέτος (κάλλιο αργά παρά ποτέ), κάτασπρη σαν το γάλα.️ Τα μόνα δευτερόλεπτα που απομακρύνθηκα από την σκιά της ομπρέλας ήταν αυτή εδώ η στιγμή… Και τώρα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια χρειάζομαι δύο μέρες ξεκούρασης για να συνέλθω. Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίνες! #28weekspregnant» έγραψε στην ανάρτησή της.

laoura-narges-fotografies-egkymosynis-(6).jpg

Η Λάουρα Νάργες διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της εν μέσω καλοκαιριού και όπως αναφέρει και η ίδια χιουμοριστικά, η έκθεση στον ήλιο είναι πραγματικός άθλος για μια έγκυο.

Για την Λάουρα Νάργες λοιπόν και όλες τις γυναίκες που διανύουν μία καλοκαιρινή εγκυμοσύνη, ιδού μερικές συμβουλές:

  • Αποφύγετε τον ήλιο τις ώρες με πολλή ζέστη. Επιλέξτε να κάνετε τις εξωτερικές δραστηριότητές σας νωρίς το πρωί ή πιο αργά το απόγευμα.
  • Πίνετε πολλά υγρά, τουλάχιστον 8 με 10 φορέματα.
  • Επιλέξτε αέρινα ρούχα, ιδανικά από βαμβακερά υφάσματα που είναι πιο δροσερά.
  • Κάντε κομπρέσες με νερό.
  • Κάντε συχνά και μικρά γεύματα.
  • Επιλέξτε άνετα παπούτσια.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved