Χρήστος Σαντικάι: Δεν αφήνει τη Λάουρα να τραγουδάει στο μωρό και αυτός είναι ο λόγος

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Λάουρα.

Χρήστος Σαντικάι: Δεν αφήνει τη Λάουρα να τραγουδάει στο μωρό και αυτός είναι ο λόγος

Τους τελευταίους μήνες, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ζουν την απόλυτη ευτυχία, μιας και περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.


https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο τους μετρούν αντίστροφα και ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν διοργανώσει το πιο όμορφο baby shower party. Οι φωτογραφίες πριν μερικές εβδομάδες έκαναν θραύση τόσο στα social media όσο και στα διάφορα site του διαδικτύου.

Μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνουν γονείς, οι δυο τους σταμάτησαν να είναι φειδωλοί με τις αναρτήσεις τους και άρχισαν να δείχνουν στους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Μια τέτοια ανάρτηση είναι και αυτή που θα δείτε παρακάτω.

Η Λάουρα Νάργες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία που δείχνει τον έρωτα της ζωής της, Χρήστο Σαντικάι, να φιλά τρυφερά την κοιλίτσα της. Όπως η ίδια έγραψε, τραγουδά στο παιδί του, όμως δεν αφήνει την ίδια να τραγουδάει μιας και δεν θέλει το μωρό να μάθει... τα φάλτσα!

Μάλιστα τα φάλτσα! Ως γνωστόν η Λάουρα δεν φημίζεται για το ταλέντο της στο τραγούδι και για αυτό ο τραγουδιστής θέλει ο γιος του να έχει σωστά ακούσματα από τη μήτρα.

xristos santikai laoura narjes 1

"Καληνύχτα με μουσικό μάθημα από τον μπαμπά! Εμένα δεν με αφήνει να του τραγουδάω για να "μην μάθει στα φάλτσα"... δεν καταλαβαίνω γιατί το λέει αυτό; Θα γίνω μια μέρα popstar επίτηδες!", έγραψε η Λάουρα στη φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της να τραγουδά και να φιλά την κοιλίτσα της.

Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Λάουρα Νάργες μετρά αντίστροφα και εμείς σκεφτήκαμε να σας δείξουμε τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει μέχρι σήμερα με φουσκωμένη κοιλίτσα. Όλες απολαυστικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved