Λάουρα Νάργες: Το μωρό την έβγαλε knock out - Η χιουμοριστική ανάρτηση της εγκυμονούσας

Η χιουμοριστική ανάρτηση της παρουσιάστριας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Λάουρα Νάργες: Το μωρό την έβγαλε knock out - Η χιουμοριστική ανάρτηση της εγκυμονούσας

Η Λάουρα Νάργες μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και λίγες μέρες νωρίτερα διοργάνωσε το baby shower πάρτι για το μωρό.

Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της είχε ανακοινώσει μέσω Instagram, τον περασμένο Μάιο:

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι» είχε γράψει κάτω από μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε αγκαλιά με τον τραγουδιστή και κρατούσε το υπερηχογράφημα της.


https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο αργότερα σε κοινή τους συνέντευξη με τον Χρήστο Σαντικάι, ανακοίνωσαν ότι το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι, ενώ η εγκυμονούσα αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Όπως αποκάλυψε είχε υπερέμεση κύηση και ένιωθε πολύ άσχημα:

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω... Σκεφτόμουν και έλεγα πώς πήγαιναν οι γυναίκες στα χωράφια και πώς πήγαινε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Λάουρα Νάργες έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες της και πλέον μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της και όλα όσα βιώνει. Μία από τις χιουμοριστικές αναρτήσεις είναι αυτή με την ίδια να την παίρνει ο ύπνος στην καρέκλα και τον μέλλοντα μπαμπά, Χρήστο Σαντικάι να την φωτογραφίζει.

«Όταν ο μικρός σε βγάζει knock out και ο άντρας σου σε κάνει ρεζίλι ονλάιν» έγραψε στην ανάρτησή της.

laoura narges upnos stin karekla

Λάουρα Νάργες: Ανυπομονεί για τη γέννηση του γιου της

Παρά τις δυσκολίες των πρώτων μηνών, η παρουσιάστρια προσπαθεί να χαρεί και να απολαύσει την κάθε στιγμή από την εγκυμοσύνη της και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει λάμπει από ευτυχία και χαρά.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved