Μαντώ Γαστεράτου: H ανάρτηση με τον γιο της από την Κύθνο

Η Μαντώ Γαστεράτου λατρεύει την Κύθνο όσο δεν φαντάζεστε!

Μαντώ Γαστεράτου: H ανάρτηση με τον γιο της από την Κύθνο

Η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί να κατάγεται από τα Επτάνησα, διάλεξε όμως τις Κυκλάδες για το τριήμερο.

Και κάπως έτσι βρέθηκε στην όμορφη Κύθνο για μια ακόμα φορά. Έναν προορισμό κοντά στην Αθήνα που έχει πανέμορφες παραλίες και καλό φαγητό όπως αποκάλυψε η ίδια.

Δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει και φωτογραφίες με τον πρίγκιπά της, τον Γιωργάκη της!

Ο μικρούλης φροντίζει τη μαμά του τώρα που είναι έγκυος, και θα του χαρίσει σύντομα αδερφάκι. Η δε Μαντώ λιώνει, που την προσέχει έτσι το αντράκι της!

madogasteratou 2

Με ένα υπέροχο αέρινο φόρεμα, και ένα καλοκαιρινό καπέλο, ποζάρει στο φακό με τον γιο της που κάνει πατίνι. Η εγκυμοσύνη της είναι προχωρημένη, και η Μαντώ είναι πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ!

madogasteratou

Η απρόσμενη εγκυμοσύνη και η αντίδραση του γιου της

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και τον τρόπο που το ανακοίνωσε.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη…».

Σχετικά με τα κιλά ανέφερε ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε πάρει 25 αλλά στη δεύτερη της λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσει. Αναφορικά με τα συναισθήματά της αντικρύζοντας το πρώτο παιδί της θυμάται: « Αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο…».

Πλέον δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον Γιώργαρο, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τον γιο της, ενώ ανυπομονεί και για την …άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς της.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαντώ Γαστεράτου με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved