Μαντώ Γαστεράτου: Στιγμιότυπα με τον γιο της στο σπίτι (εικόνες)

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Μαντώ Γαστεράτου: Στιγμιότυπα με τον γιο της στο σπίτι (εικόνες)

Ο μικρός Γιώργος ήρθε στη ζωή της παρουσιάστριας και του Νίκου Ισηγόνη τον Ιανουάριο του 2020 και την άλλαξε για πάντα.

Η Μαντώ Γαστεράτου επέσετρεψε στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη γέννα, φροντίζει όμως να περνάει με τον γιο της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Συχνά πυκνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και σε κάθε φωτογραφία ή βίντεο που αναρτά με τον μικρό Γιώργο, η αδυναμία που του έχει δεν κρύβεται. Τον αποκαλεί με τα πιο cute παρατσούκλια, χρησιμοποιεί το hastag #ασιφαω κάθε φορά που τον απαθανατίζει και ένα μεγάλο, λαμπερό χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπό της όταν βρίσκεται κοντά του.

manto gasteratou gios paixnidia sto spiti

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει για τη μητρότητα και το πόσο άλλαξε την ίδια και τη ζωή της ο ερχομός του γιου της σε πολλές συνεντέυξεις της.

«Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη κρατά μια ζωή. Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη, νιώθεις τόσα συναισθήμα¬τα μαζί! Αυτό το δέσιμο είναι παντοτινό. Ο Γιώργος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να μεγαλώνει ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μεγαλώ¬σω έναν ευτυχισμένο και άξιο άνθρωπο», έχει πει σε συνέντευξή της στο TV Tύπος.

«Τα άγχη μου έχουν να κάνουν περισσότερο με την υγεία του παιδιού μου, ανησυχώ πολύ παραπάνω σε σχέση με την δίκη μου υγεία. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που έκανε λίγο πυρετό και εγώ τον έτρεχα στα νοσοκομεία, πανικοβλήθηκα. Η ανάπτυξη του θέλω να είναι ομαλή, θέλω να ξέρω πως θα του μιλήσω και να του συμπεριφερθώ γιατί δεν θέλω εξαιτίας δικών μου λαθών και συμπεριφορών να του περάσω λάθος μηνύματα. Αυτό με αγχώνει γιατί θέλω να είμαι σωστή απέναντι του!» είχε δηλώσει στο gossip-tv.

Στγμιότυπα με τον γιο της στο σπίτι

Κάμποσες φωτογραφίες του γιου της δημοσίευσε τις περασμένες ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου στο Instgram της. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε τα κατορθώματα του μικρού Γιώργου, αλλά και δραστηριότητες που έκαναν μαζί όπως διάβασμα, παιχνίδια στο σαλόνι και τον κήπο.

Εξίσου απολαυστικά βέβαια είναι και τα σχόλια που έκανε για το κάθε στιγμότυπο. Άλλωστε, όσοι την ακολουθούτε ξέρετε πολύ καλά ότι η παρουσιάστρια είναι μία μαμά με χιούμορ και αυθορμητισμό.

gasteratou paixnidia sto spiti 1

Δείτε όλα τα Instagram Stories που ανέβασε τις τελευταίες ημέρες με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved