Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει τον 2 ετών γιο της να μαγειρεύει (εικόνες)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει τον 2 ετών γιο της να μαγειρεύει (εικόνες)

H Mαντώ Γαστεράτου είναι αυθόρμητη, ακομπλεξάριστη, έχει χιούμορ και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και έχει πλεόν αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό στα social media.

Από τις αναρτήσεις της δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα στιγμιότυπα με τον γιο της, ο οποίος γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του λίγες μέρες πριν.


https://www.instagram.com/p/CYZdXBor80S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O μικρός Γιώργος είναι πλεόν σε μία ηλικία που θέλει να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω του, είναι πιο ανεξάρτητος και η παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα κατορθώματά του.

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε και χθες η παρουσιάστρια. Αυτή τη φορά το αγοράκι μπήκε στην κουζίνα και το έριξε στη μαγειρική. "Σε άλλα νέα το τσουρέκι μαγειρεύει" έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στο Story που ανέβασε και σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι συνηθίζει να αποκαλεί τον γιο της με διάφορα υποκοριστικά όπως... μουστοκούλουρο.

gasteratou gios mageiriki

Τα οφέλη της μαγειρικής για τα παιδιά

Η μαγειρική είναι μία ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Μαγειρεύοντας, το παιδί ανακαλύπτει τη χαρά της δημιουργίας, εξοικειώνεται με τα ονόματα, τις υφές και τις γεύσεις τροφίμων, εξασκεί τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες και μαθαίνει να λειτουργεί συνεργατικά. Επιπλέον, η μαγειρική είναι ένας τρόπος να περάσετε χρόνο μαζί και να διασκεδάσετε.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει η παρουσιάστρια με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved