Η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου φωτογραφίζεται με πιτζαμάκια στον κήπο του σπιτιού της

Έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη η γνωστή παρουσιάστρια.

Η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου φωτογραφίζεται με πιτζαμάκια στον κήπο του σπιτιού της

Τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της περιμένει η Μαντώ Γαστεράτου. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ο γιος της θα αποκτήσει αδελφούλα, αν και δεν το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως.

Η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται φυσιολογικά και εκείνη προσπαθεί να την απολαύσει όσο μπορεί καθώς παράλληλα έχει τον Γιώργαρο να την …τρέχει.

Ο μικρός περνά πολλές ώρες στον κήπο μαζί της: εκείνος παίζει με τα παιχνίδια του και η Μαντώ Γαστεράτου του κάνει παρέα.

madogasteratou kipos me gio

Mάλιστα αυτή την εποχή ο κήπος της είναι ανθισμένος ενώ η κερασιά της έβγαλε τα πρώτα κεράσια.

Για όλα αυτά τα μικρά αλλά σημαντικά για την ίδια πράγματα, νιώθει χαρά και ευτυχία. Σε χθεσινό της ποστ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα καλημέρα
Μέσα σε μια εποχή που οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν την ουσία στα μεγάλα και φανταχτερά για να νιώσουν πλούσιου μέσα κι έξω... εγώ θα πω με όλη μου την ειλικρίνεια ότι νιώθω το πιο γεμάτο και πλούσιο (πλημμυρισμενο από χαρά) κορίτσι, όταν ξυπνάω τα πρωινά και απολαμβάνω την πορτοκαλάδα μου, με τα φρέσκα πορτοκαλακια που μου έφερε ο μπαμπούλης μου από την πορτοκαλιά μας στην αυλή... Γεμίζω με χαρά και καμάρι με τα κερασάκια που έβγαλε και φέτος η κερασιά μας ? η Αναστασία και κάθομαι στον ήλιο βλέποντας τον Γιώργο μου να παίζει ανέμελος στον κήπο και το κορίτσι μου να μου ρίχνει μικρές κλωτσιτσες γιατί βιάζεται να δει την ομορφιά του κόσμου που βρίσκεται στα απλά! Τι άλλο να ζητήσω?!».

Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφίες με την ίδια να φορά πιτζαμάκια και να πίνει τον χυμό της στον καταπράσινο κήπο. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved