Μαντώ Γαστεράτου: Εντυπωσιακό και πανύψηλο το δέντρο της - Η φώτο με τον γιο της

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Μαντώ Γαστεράτου: Εντυπωσιακό και πανύψηλο το δέντρο της - Η φώτο με τον γιο της

Η Μαντώ Γαστεράτου κατέβασε τα χριστουγεννιάτικα και στόλισε παρέα με τον γιο της, Γιώργο, ήδη από τα μέσα του προηγούμενου μήνα. Την όλη διαδικασία κατέγραψε με το κινητό της και δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο στο Instagram.


https://www.instagram.com/tv/CWQNacusP3n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δέντρο όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς είναι άκρως εντυπωσιακό και πανύψηλο, ενώ ξεχωρίζουν τα χιονισμένα του κλαδιά και τα μεγάλα στολίδια. Ο μικρός Γιώργος φαίνεται πάντως να το έχει λατρέψει και η Μαντώ Γαστεράτου τον φωτογραφίζει συχνά δίπλα του.

Το ίδιο έκανε και σήμερα το πρωί. Η παρουσιάστρια έστειλε την καλημέρα της στους ακολούθους της με μία φωτογραφία που τράβηξε τον γιο της. Το αγοράκι στέκεται μπροστά από το δέντρο και η διάσημη μαμά το απαθανάτισε.

mado gasteratou gios xristougenniatiko dentro

Στη φωτογραφία δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε το εντυπωσιακό σαλόνι με τα μεγάλα παράθυρα και το ξύλινο δάπεδο. Η Μαντώ Γαστεράτου μένει με τον σύζυγο και τον γιο τους σε μία υπέροχη μονοκατοικία στα Βόρεια Προάστια, με μεγάλο κήπο. Στη διακόσμηση κυριαρχούν τα ένοντα χρώματα, ενώ μία ιδιαίτερη πινελία δίνουν τα φυτά εσωτερικού χώρου.


https://www.instagram.com/p/CTr7ersIhD0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με τον γιο της στο σπίτι τους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved