Μαντώ Γαστεράτου: Το ιδιαίτερο δέντρο που στόλισε στο δωμάτιο του γιου της

Δεν είναι το κλασσικό χριστουγεννιάτικο δεντράκι.

Μαντώ Γαστεράτου: Το ιδιαίτερο δέντρο που στόλισε στο δωμάτιο του γιου της

Και η Μαντώ Γαστεράτου είναι από τις μαμάδες που στόλισαν για τα Χριστούγεννα από τα μέσα Νοέμβρη.

Έστησε το δέντρο, το άνοιξε, πέρασε τα φωτάκια και μαζί με τον γιο της, τον Γιώργαρο ( έτσι τον αποκαλεί), το στόλισαν με όμορφα στολίδια. Το πιο ξεχωριστό είναι σίγουρα εκείνο το στολίδι στο οποίο αναγράφεται το όνομά του.

"Στολισαμε κι εμείς το δέντρο μας... Χρόνια πολλά ♥️ Να αγαπάμε πιο πολύ χωρίς όρους και όρια...", έγραψε η χαρούμενη μαμά στο Instagram δημοσιεύοντας και βίντεο με όλη τη διαδικασία του στολισμού.


https://www.instagram.com/tv/CWQNacusP3n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δέντρο του Γιώργαρου

Εκτός από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο καθιστικό του σπιτιού της, η Μαντώ Γαστεράτου φρόντισε να υπάρχει ένα δεντράκι και στο δωμάτιο του γιου της.

Ο μικρός έχει αδυναμία στα ζώα, αν κρίνουμε κι από τη διακόσμηση του δωματίου του, με την υπέροχη ζωγραφισμένη αρκούδα στον τοίχο και τα λούτρινα αρκουδάκια . Ετσι η μαμά του αποφάσισε να στολίσει ένα ελεφαντόδεντρο!

Σε ένα δεντράκι χωρίς φύλλα, μόνο με κλαδιά, κρέμασε υπέροχα μικρά ελεφαντάκια στο ίδιο σχήμα και σχέδιο.

gasteratou dedro paidiko

Μια πολύ όμορφη ιδέα που μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς για το παιδικό δωμάτιο, επιλέγοντας ό,τι φιγούρες θέλετε. Μπορεί να είναι ξύλινες, από τσόχα, ή από μαλακό ύφασμα. Μάλιστα το δεντράκι της Μαντώς Γαστεράτου είναι φωτιζόμενο και εκτός από την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργεί, βοηθά το παιδί να κοιμηθεί με τον απαλό φωτισμό του.

Πάρτε μια γεύση από το δωμάτιο του γιου της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved