Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Η λουλουδένια μου» - Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Μία νέα φωτογραφία της ενός έτους κόρης της δημοσίευσε η ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έγιναν γονείς τον περασμένο Μάιο. Και οι δύο διατηρούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή . Οι δημοσιευμένες φωτογραφίες με τη μικρή Ιωάννα είναι μετρημένες στα δάχτυλα και είναι αυτές που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της η γνωστή ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα απολαμβάνει τη μητρότητα και στις αναρτήσεις της τον τελευταίο χρόνο το χαμόγελο ευτυχίας αποτυπώνει όλα όσα νιώθει από όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της.

Μία νέα φωτογραφία της μικρουλας δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν η διάσημη μαμά. Η ηθοποιός απαθανάτισε την κόρη της στο γρασίδι με κοτσιδάκια και λουλούδια στα μαλλιά. Την ανάρτηση έκανε με αφορμή την Πρωτομαγιά και έγραψε:

«Η λουλουδένια μου κι εγώ σας ευχόμαστε καλό μήνα #TοΚοριτσιΤουΜαη»

H Iωάννα σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια και έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που την είδαμε τελευταία φορά σε ανάρτηση της ηθοποιού.



Αν και δεν έχουμε δει το πρόσωπο της μικρούλας, με τέτοιους γονείς είναι βέβαιο ότι θα είναι μία κούκλα. Σε ό,τι αφορά το styling πάντως, η Ιωάννα κλέβει τις εντυπώσεις με τις κορδέλες, τα ροζ της συνολάκια και τα κοτσιδάκια της.

Δείτε ακόαμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ιωάννα Κομμάτα με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved