Κωνσταντίνα Κομμάτα: Γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά (εικόνες)

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον Γιώργο Σαμαρά και την κόρη τους.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά (εικόνες)

Τα 29α γενέθλιά της γιόρτασε χθες, ανήμερα της 28η Οκτωβρίου η Κωνσταντίνα Κομματά. Τα φετινά γενέθλια ήταν ξεχωριστά για την όμορφη ηθοποιό καθώς είναι τα πρώτα μετά τη γέννηση της κόρης της, τον περασμένο Μάιο.

Η Κωνσταντίνα Κομματά έσβησε στο σπίτι ένα γλυκό αντί για τούρτα, το οποίο είχε πάνω του ένα κερί – ερωτηματικό.

«Welcome 29.. Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια.. Μια ευχή μόνο… Υγεία και πλατιά χαμόγελα σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!! Ευγνώμων για όλα ??!!!! Και του χρόνου» έγραψε στην ανάρτησή της και δημοσίευσε τρια στιγμιότυπα, τα δύο με την κόρη της και το ένα με όλη την οικογένεια μαζί.

kommata konstantina

Κωνσταντίνα Κομματά – Γιώργος Σαμαράς : Πέντε μήνες γονείς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής. Η κόρη τους γεννήθηκε στις 19 Μαΐου και τους άλλαξε τη ζωή. Και οι δύο γονείς διατηρούν ένα αρκετά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Ο Γιώργος Σαμαράς δεν έχει αναρτήσει ούτε μία φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Κωνσταντίνα Κομματά είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Από τις πιο πρόσφατες είναι η παρακάτω την οποία είχε αναρτήσει η ηθοποιός γράφοντας το εξής: «Είσαι ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια μου! #motheranddaughter»

kommata konstantina kori volta

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες με αφορμή τα γενέθλιά της μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την κόρη της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved