Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δημοσίευσε νέα φώτο με την κόρη της και «λιώσαμε»

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δημοσίευσε νέα φώτο με την κόρη της και «λιώσαμε»

Μία από τις πιο ευτυχιμσμένες περίοδους της ζωής τους βιώνουν ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Η κόρη τους γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο και οι δύο γονείς απολαμβάνουν τους πρώτους μήνες μαζί της.

«19.5.21 - Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου... το πιο ευλογημένο... Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου, τον γιατρό μου, Γεώργιο Κλάδο για την καθοδήγηση του και τον υπέροχο τοκετό που μου χάρισε.. Την πιο μοναδική και όμορφη στιγμή της ζωής μου... όπως ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για τις γεμάτες αγάπη ευχές σας!!!» έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της μετά τον τοκετό.

kommata kori gennise

Το ζευγάρι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Σπάνια δημοσιεύει κοινές του φωτογραφίες και ακόμα πιο σπάνιες είναι οι φωτογραφίες με την κορούλα τους.

Μία εξαίρεση έκαν πρόσφατα η ηθοποιός δημοσιεύοντας μία νέα φωτογραφία με την μπέμπα της. Μαμά και κόρη απολαβάνουν τη βόλτα τους και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο. Η Κωνσταντίνα Κομματά είναι εμφανές ότι λιώνει στη θέα τη μωρού της. Όσο για το σχόλιό της, αυτό ήταν:

«Είσαι ο ήλιος μου, το φεγγάρι και τα αστέρια μου.. #momanddaughter»

kommata samaras 4

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με το μωρό του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved