Κωνσταντίνα Κομμάτα: Στο γήπεδο με την μπέμπα της (εικόνες)

Η ηθοποιός απαθανάτισε το κοριτσάκι με μπορντό κορδέλα,  φλοράλ μπουζάκι και φόντο το γρασίδι του γηπέδου.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Στο γήπεδο με την μπέμπα της (εικόνες)

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι από τα ζευγάρια που διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Τον περασμένο Μάιο έγιναν για πρώτη φορά γονείς και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με την κορούλα τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, για την ακρίβεια, δεν έχει κάνει καμία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα τελευταία χρόνια, επομένως οι μόνες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με την μικρή Ιωάννα είναι μέσα από το προφίλ της ηθοποιού.

kommata kori gipedo 3

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Κομμάτα λίγες μέρες πριν. Η ηθοποιός πήγε για πρώτη φορά την εννέα μηνών Ιωάννα στο γήπεδο και την απαθανάτισε με φόντο το γρασίδι. Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά το στιλ της μικρούλας η οποία φοράει μία μπορντό κορδέλα με φιόγκο στο κεφάλι, φλοράλ μπλούζα, μπεζ παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

kommata kori gipedo 2

Το ίδιο εντυπωσιακό βέβαια είναι το στιλ της και σε παλιότερες αναρτήσεις της ηθοποιού, όπως τότε που την έντυσε Αγιοβασιλίτσα ή το καλοκαίρι με το αέρινο φορεματάκι της με τα πορτοκάλια.

kommata kori gipedo 7

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Κωνσταντίνα Κομματά με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved