Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Η λουλουδένια μου» - Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Μία νέα φωτογραφία της ενός έτους κόρης της δημοσίευσε η ηθοποιός.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Η λουλουδένια μου» - Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έγιναν γονείς τον περασμένο Μάιο. Και οι δύο διατηρούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή . Οι δημοσιευμένες φωτογραφίες με τη μικρή Ιωάννα είναι μετρημένες στα δάχτυλα και είναι αυτές που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της η γνωστή ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα απολαμβάνει τη μητρότητα και στις αναρτήσεις της τον τελευταίο χρόνο το χαμόγελο ευτυχίας αποτυπώνει όλα όσα νιώθει από όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της.

kommata kori gipedo 3

Μία νέα φωτογραφία της μικρουλας δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν η διάσημη μαμά. Η ηθοποιός απαθανάτισε την κόρη της στο γρασίδι με κοτσιδάκια και λουλούδια στα μαλλιά. Την ανάρτηση έκανε με αφορμή την Πρωτομαγιά και έγραψε:

«Η λουλουδένια μου κι εγώ σας ευχόμαστε καλό μήνα #TοΚοριτσιΤουΜαη»

H Iωάννα σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια και έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που την είδαμε τελευταία φορά σε ανάρτηση της ηθοποιού.


https://www.instagram.com/p/CdAiwtlMUUt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και δεν έχουμε δει το πρόσωπο της μικρούλας, με τέτοιους γονείς είναι βέβαιο ότι θα είναι μία κούκλα. Σε ό,τι αφορά το styling πάντως, η Ιωάννα κλέβει τις εντυπώσεις με τις κορδέλες, τα ροζ της συνολάκια και τα κοτσιδάκια της.

kommata kori gipedo 2

Δείτε ακόαμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ιωάννα Κομμάτα με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved