Δούκισσα Νομικού: Περήφανη για τις ζωγραφιές των παιδιών της (εικόνες)

Ο Σάββας έφτιαξε έναν παπαγάλο και η Αναστασία ένα φλαμίνγκο.

Δούκισσα Νομικού: Περήφανη για τις ζωγραφιές των παιδιών της (εικόνες)

Το τελευταίο διάστημα η Δούκισσα Νομικού δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία. Επίσης, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις, εμπειρίες και ενίοτε δίνει και συμβουλές μέσα από τα Q&A που διοργανώνει κάθε τόσο στο προφίλ της στο Instagram.

Για την παρουσιάστρια και μοντέλο, η οικογένειά της είναι πάνω από όλα και προσπαθεί να περνάει με τα παιδιά της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι η μαγειρική (δες εδώ το λαχταριστό κέικ σοκολάτας που έχουν φτιάξει), τα παιχνίδια και φυσικά η ζωγραφική που είναι μία ωφέλιμη και διασκεδαστική δραστηριότητα και για τα δύο παιδιά.

Τα οφέλη της ζωγραφικής για τα παιδιά

Η ζωγραφική είναι μία διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά κάθε ηλικίας, με πολλά οφέλη για την ανάπτυξη και την ψυχολογία σας. Ζωγραφίζοντας τα παιδιά ενισχύουν τη δημιουργικότητά τους, εξωτερικεύουν συναισθήματα, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού μπορείτε να δοκιμάσετε παρέα διάφορα tips ζωγραφικής (εδώ μπορείς να δεις διάφορες ιδέες). Στη ζωγραφική το έριξαν και την περασμένη Κυριακή, οι μικροί Σάββας και Αναστασία και η Δούκισσα Νομικού απαθανάτισε τις δημιουργίες τους. Μάλιστα τα δύο παιδιά, δοκίμασαν κάποια tips με την παλάμη του χεριού τους και έφτιαξαν ο Σάββας έναν παπαγάλο και η Αναστασία ένα φλαμίνγκο. Η διάσημη μαμά, περήφανη για τις δημιουργίες των παιδιών της, τους έδωσε συγχαρητήτρια.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved