Δούκισσα Νομικού: Η κατάξανθη κόρη της κάνει τρενάκι στο γκαζόν

«Πάμε ταξίδι» σχολίασε η χιούμορ η γνωστή παρουσιάστρια

Δούκισσα Νομικού: Η κατάξανθη κόρη της κάνει τρενάκι στο γκαζόν

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια χαζομαμά που χαίρεται την κάθε στιγμή με τα παιδιά της.

Δεν το λέμε μόνο εμείς, το έχει παραδεχτεί και η ίδια σε ποστ της, όταν δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα παιδιά της, στην οποία φαίνονται οι σκιές τους.

dutchess kori

«The gang ❤️?
Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Ξέρω πως μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου θα με έχουν ήδη ξεπεράσει στο ύψος. Και όχι μόνο ??#xazomom #familytime», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Η βοήθεια με τα παιδιά στο σπίτι και ο χρόνος που περνά μαζί τους

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι, όχι όμως επί καθημερινής βάσης. Για να μπορέσει να τα προλάβει όλα, έχει βοήθεια με τα παιδιά, όπως είπε σε follower της μετά από σχετική ερώτηση. « Εχω ναι ( βοήθεια). Ειδικά τις ημέρες που δουλεύω και λείπω», έγραψε χαρακτηριστικά.

dutchess paidia

Όταν είναι σπίτι θέλει να κάνει δημιουργικά πράγματα με τον Σάββα και την Αναστασία. Μαγειρεύουν μαζί φτιάχνουν κατασκευές, ζωγραφίζουν και φυσικά πηγαίνουν βόλτες όπου τα παιδιά μπορούν παίξουν στην παιδική χαρά, τη θάλασσα ή στο πάρκο.

Τις προάλλες που ο καιρός ήταν καλός, η Αναστασία πήγε βόλτα με τρενάκι. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κοτσιδάκια και φορούσε πολύχρωμη φόρμα.

dutchess kori tis kanei trenaki1

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες στιγμές των παιδιών της Δούκισσας Νομικού όπως τις έχει μοιραστεί η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved