Δούκισσα Νομικού: Πήγε με την Αναστασία να πάρουν το Σάββα από το σχολείο – Τι φόρεσε η μικρή

Μπορεί η Αναστασία να μην πηγαίνει στο σχολείο, τσάντα όμως έχει.

Δούκισσα Νομικού: Πήγε με την Αναστασία να πάρουν το Σάββα από το σχολείο – Τι φόρεσε  η μικρή

Η Δούκισσα Νομικού ως μητέρα δύο παιδιών έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά της σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Το πρωί λοιπόν ετοιμάζει τον Σάββα για το σχολείο και το μεσημέρι πηγαίνει να τον παραλάβει. Όταν ο καιρός το επιτρέπει και η ίδια είναι στο σπίτι, παίρνει μαζί της και την Αναστασία.

Άλλο που δεν θέλει η μικρή. Χθες λοιπόν μαμά και κόρη ετοιμάστηκαν να πάρουν τον Σάββα από το σχολείο. Η Αναστασία, εκτός από το απαραίτητο αξεσουάρ στα μαλλιά, πήρε και την τσάντα της. Την φόρεσε στην πλάτη και ήταν πανέτοιμη.

«Η Αναστασία φόρεσε την τσάντα της για να πάμε μαζί να πάρουμε τον Σαββούλη από το σχολείο», ήταν το σχόλιο της γνωστής παρουσιάστριας.

doukissa nomikou anastasia

Ο έγγαμο βίος

Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου Τhe2NightShow και μίλησε για την μητρότητα αλλά και τη σχέση με τον σύζυγό της.«Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητρότητα και οι αλλαγές στο σώμα

Αναφερόμενη στη μητρότητα αλλά και στο πώς καταφέρνει να διατηρείται σε τόσο άψογη φόρμα, εξήγησε ότι: «Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο».

Δεν ξέρουμε αν είναι όντως οι ορμόνες, γεγονός πάντως είναι ότι η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πιο όμορφες μανούλες της ελληνικής showbiz και με τέλειες αναλογίες γεγονός που αποδεικνύεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved