Δούκισσα Νομικού: Είναι #xazomom όπως σχολιάζει - Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της

Δηλώνει "χαζομαμά" και τρελαίνεται με τα καμώματα των παιδιών της.

Δούκισσα Νομικού: Είναι #xazomom όπως σχολιάζει - Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο είχε η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία. Η περήφανη μαμά με ένα νοσταλγικό μήνυμα έδειξε αυτό που διαπιστώνουν πολλές μαμάδες κάποια στιγμή. Ότι τα παιδιά τους μεγαλώνουν γρήγορα. Πολύ γρήγορα. Μέχρι να ανοιγοκλείσουν τα μάτια τους, τα μωρά τους, από μικρά έχουν ξεπεράσει το 1,50 μέτρο και ανοίγουν τα φτερά τους μόνα τους.

Με ένα αντίστοιχο μήνυμα η Δούκισσα Νομικού, συνόδευσε τη φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά της να την έχουν φτάσει τη μέση της. Ο Σάββας μάλιστα όπως διακρίνουμε, την έχει ξεπεράσει κιόλας.

doukissa nomikou savvatokiriako 4

"The gang ❤️‍?
Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Ξέρω πως μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου θα με έχουν ήδη ξεπεράσει στο ύψος. Και όχι μόνο ??
Καλησπέρα από εμάς λοιπόν ✨
#xazomom #familytime", σχολίασε.

Το γρήγορο κουίζ που έκανε με θέμα το ποιο από τα δυο της παιδιά άδειασε το γεμάτο πιάτο του

Μετά από αυτή την ανάρτηση, ακολούθησαν δύο insta stories δείχνοντάς μας ένα άδειο πιάτο που περιείχε μακαρόνια με κιμά. Μέσα από την πρώτη ανάρτηση ζητούσε από τους διαδικτυακούς της φίλους, να λάβουν μέρος σε ένα σύντομο κουίζ, μαντεύοντας ποιο από τα δυο της παιδιά, ο Σάββας ή η Αναστασία, κατάφερε να αδειάσει το πιάτο που ήταν γεμάτο.

doukissa nomikou savvatokiriako 1

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει μέσα από την ανάρτηση που διαδέχτηκε την πρώτη. Όπως θα δείτε η μικρή Αναστασία είναι εκείνη που λατρεύει τα μακαρόνια με κιμά και κρύβεται πίσω από το άδειο πιάτο.

doukissa nomikou savvatokiriako 5

Τα σχέδια που είχε για την Κυριακή και πώς εξελίχθηκαν τελικά

Όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί, η #xazomom Δούκισσα Νομικού, είχε άλλα σχέδια για την Κυριακή και τα μικρά της... της τα χάλασαν. Με μια σειρά από insta stories που ανάρτησε νωρίς το βράδυ... έδειξε τι ήθελε να κάνει και τι τελικά έκανε..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved