Δούκισσα Νομικού: Τα παιδιά της λάτρεψαν τον τεράστιο αρκούδο της μαμάς τους

Ξάπλωσαν μαζί και τον πήραν αγκαλιά.

Δούκισσα Νομικού: Τα παιδιά της λάτρεψαν τον τεράστιο αρκούδο της μαμάς τους

Ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο με τα παιδιά της μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού.

Η όμορφη μαμά απαθανάτισε τον Σάββα και την Αναστασία αγκαλιά με έναν τεράστιο, λευκό αρκούδο.

Τα παιδιά της ξετρελάθηκαν μαζί του και ξάπλωσαν στο πάτωμα, έχοντας τον μαζί τους.

dutchesss paidia foto me arkoudo1

Όπως έγραψε η παρουσιάστρια ο τεράστιος αρκούδος είναι το δώρο που της έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες καλεσμένη στην εκπομπή του.

dutchesss arkoudos

Τα κιλά της εγκυμοσύνης και η σχέση με τον σύζυγό της

Η ίδια ως καλεσμένη στο The2NightShow ήταν άνετη και αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων είπε ότι δεν αγχώθηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Δεν είχα αγχωθεί ποτέ με τη ζυγαριά στις εγκυμοσύνες μου, ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν με ένοιαζε. Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννηση της Αναστασίας. Άλλαξε ο μεταβολισμός μου, όπως στο σχολείο που ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αποκάλυψε τα εξής: «Μου φαίνεται απίστευτο ότι είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα».

‘Οσο περνάει από το χέρι της το προσπαθεί ενώ προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά της τα οποία της έχουν αλλάξει τη ζωή. Πάρτε μια γεύση από την καθημερινότητα μαζί τους, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved