Ευδοκία Ρουμελιώτη: Κάνει yoga με τον γιο της (εικόνες)

Η ηθοποιός κάνει yoga με τον μικρό Δημήτρη στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Κάνει yoga με τον γιο της (εικόνες)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο της και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Ο μικρός Δημήτρης γεννήθηκε το 2015 και του αρέσει να μαγειρεύει και να δημιουργεί. Η ηθοποιός τον έχει απαθανατίσει να φτιάχνει κέικ, χριστουγεννιάτικα στεφάνια, και πριν λίγες μέρες δημοσίευσε φωτογραφίες με τους δύο τους να κάνουν yoga.

Μαμά και γιος κάνουν ασκήσεις στο πάτωμα του σαλονιού με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μάλιστα όπως αναφέρει στο σχόλιό της η Ευδοκία Ρουμελιώτης, ο γιος της είναι ήδη expert στο συγκεκριμένο είδος γυμναστικής. "Γιόγκα με τον καλύτερο δάσκαλο του κόσμου !!!!" έγραψε χαρακτηριστικά.

evdokia roumeliwti gios 9

Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία η ηθοποιός δημοσίευσε σε Instagram Story και την παρακάτω.

roumeliwti iyoga gios

Yoga για παιδιά - Ποια τα οφέλη

Τα οφέλη της yoga είναι πολλά για ενήλικες αλλά και παιδιά. Σε σωματικό επίπεδο μέσω των διαφόρων στάσεων ενδυναμώνεται όλο το μυικό σύστημα, βελτιώνεται η στάση του σώματος και η ευλυγισία, εξασφαλίζοντας ότι οι μύες, οι τένοντες και οι αρθρώσεις των παιδιών μένουν εύκαμπτες.

Σημαντικό κομμάτι της yoga είναι και οι τεχνικές αναπνοής οι οποίες βοηθούν τα παιδιά να αναπνέουν καλύτερα, ηερμούν το νευρικό τους σύστημα, ενεργοποιούν τον μεταβολισμός και το ανοσοποιητικό τους, αποκτώντας άμεσα μια αίσθηση ευεξίας, χαλάρωσης και διαύγειας.

Η yoga, συνεπώς βοηθά όχι μόνο στην σωματική τους υγεία αλλά και στην ψυχική και συναισθηματική τους ισορροπία.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved