Βασιλική Μιλλούση: Η μικρή της κόρη κάνει σπαγγάτο (εικόνες)

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram.

Βασιλική Μιλλούση: Η μικρή της κόρη κάνει σπαγγάτο (εικόνες)

Για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και οι κόρες τους αναπόφευκτα έχουν εξοιξειωθεί με τη γυμναστική από πολύ μωρά ακόμα. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον τοκετό, η πρωταθλήτρια του δοκού ισορροπίας έκανε μαζί τους γυμναστική όπως μας έδειχνε σε βιντεάκια της, ενώ τώρα που τα δύο κοριτσάκια έχουν μεγαλώσει, συνοδεύουν συχνά τους γονείς τους στον χώρο που κάνουν τις προπονήσεις τους.

petrounias kori ggumnastiki

Η μικρή Λένια πάντως έχει ήδη δείξει την κλίση της στη γυμναστική. Στο παρελθόν, η Βασιλική Μιλλούση είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της κόρης της στο μονόζυγο...

lefteris petrounias anartiseis 4
vasiliki millousi kori gumnastiki

... και λίγες ώρες πριν μας έδειξε την... πρωινή της προπόνηση. Η Λένια κάθεται μπρούμυτα στο κρεβάτι κάνοντας σπαγγάτο και η μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Σε επόμενο story της η Ολυμπιονίκης σχολιάζει και την ευλυγισία του Λευτέρη Πετρούνια.

vasiliki millousi kori gumnastiki 2

Οι αναρτήσεις της Βασιλικής Μιλλούση είναι φυσικά χιουμοριστικές, μίας και όλα τα μωρά σε αυτήν την ηλικία είναι ιδιαίτερα ευλύγιστα. Πάντως, αν σε μερικά χρόνια δούμε κάποιο από τα δύο κορίτσια να διαπρέπει στην ενόργανη γυμναστική, δεν θα μας κάνει εντύπωση.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Οι δύο αθλητές περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά τους και δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο σπίτι αλλά και εκτός. Αυτή περιλαμβάνει παιχνίδι, ζωγραφική, πολλές αγκαλιές και φυσικά βόλτες.

Τώρα μάλιστα που η Βασιλική Μιλλουση έχει πολλές πρόβες, μιας και την απολαμβάνουμε μέσα από το DWTS, ο μπαμπάς Λευτέρης, περνά πολύ χρόνο μαζί με τις κόρες του και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν πρωινό χουζούρι και οι τρεις μαζί.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει προσφατα το ζευγάρι στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved