Ευδοκία Ρουμελιώτη: Σε ρόλο pastry σεφ ο γιος της (εικόνες)

Ο πεντάχρονος Δημήτρης δημιουργεί και η ηθοποιός τον απαθανατίζει.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Σε ρόλο pastry σεφ ο γιος της (εικόνες)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει αδυναμία στον γιο της και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά όποιος την ακολουθεί στο Instagram. Οι αναρτήσεις με τον μικρό Δημήτρη είναι συχνές και μέσα από αυτές η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί: βόλτες, κατασκευές, παιχνίδια, αθλήματα, μαγειρικές.

evdokia roumeliwti gios 4

Μία νέα ανάρτηση με τον γιο της έκανε η Ευδοκία Ρουμελιώτη μερικές ημέρες πριν. Η ηθοποιός μπήκε στην κουζίνα με το 5χρονο αγοράκι και έφτιαξαν κέικ. Ο μικρός Δημήτρης φαίνεται πως «το ‘χει» με την ζαχαροπλαστική και η διάσημη μαμά τον απαθανάτισε να ανακατεύει με το μίξερ το μείγμα. Το αγοράκι μετά βίας φτάνει στον πάγκο και φοράει μία μπλε ποδιά.

Μαγειρική: Μία διασκεδαστική και πολύ ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά

Για τα παιδιά η μαγειρική είναι μία πολύ δημιουργική δραστηριότητα μέσα από την οποία έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τη χαρά της δημιουργίας, να μάθουν νέες λέξεις, νέα τρόφιμα, να περάσουν χρόνο μαζί σας και να εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Επίσης, ολοένα και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η ενασχόληση των παιδιών με τη μαγειρική και γενικά την προετοιμασία του φαγητού βοηθάει να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες μεγαλώνοντας.

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον γιο της κατά καιρούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved