Ευδοκία Ρουμελιώτη: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικο στεφάνι με τον γιο της

Πάρτε ιδέες. 

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικο στεφάνι με τον γιο της

Στο κλίμα των γιορτών και η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram, στην οποία φτιάχνουν ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι στην αυλή.

Το στεφάνι έχει διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αλλά και αντικείμενα καθημερινής χρήσης και σίγουρα είναι πρωτότυπο και πολύ ιδιαίτερο. Μαμά και γιος πόζαραν στον φακό κρατώντας το μπροστά τους.

roumeliwtoi gios

Πώς θα φτιάξετε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Φτιάξτε χειροποίητα στεφάνια με τα παιδιά αξιοποιώντας υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας. Αφήστε τη φανστασία σας ελέυθερη και χρησιμοποιήστε χαρτιά, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χαρτόνια και ό,τι άλλο θέλετε έσεις για να συνθέσετε το δικό σας ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι από χαρτί όπως αυτά που μπροείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.



Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η καθημερινότητα με τον γιο της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις δημιουργικές δραστηριότητες που κάνει με τον γιο της, Δημήτρη. Εκτός από την κατασκευή χειροτεχνιών το πέντε ετών αγοράκι φαίνεται να έχει αδυναμία και στην μαγειρική και η ηθοποιός το φωτογραφίζει συχνά επί τω έργω.

Δείτε ακομα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved