Ετεοκλής Παύλου: Ο μπαμπάς φτιάχνει και διακοσμεί μπισκότα με την κόρη του

Ένας μπαμπάς σκέτη γλύκα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά μιας και φόρεσε ποδιά και έφτιαξε ζαχαρένιο γλάσο για να διακοσμήσει χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τη μικρή Μελίτα.

Ετεοκλής Παύλου: Ο μπαμπάς φτιάχνει και διακοσμεί μπισκότα με την κόρη του

Στο παρελθόν οι μπαμπάδες δεν συνήθιζαν να φορούν ποδιές και να κάθονται με τα παιδιά να φτιάχνουν γλυκά, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι μπαμπάδες θέλουν να κάνουν πολλά με τα παιδιά τους. Μέσα σε αυτά τα πολλά είναι και η παρασκευή γλυκών... και μέσα σε αυτούς τους μπαμπάδες είναι και ο Ετεοκλής Παύλου.

Από την πρώτη στιγμή που η Μελίτα ήρθε στη ζωή του έλιωσε. Η Μελίτα είναι τα πάντα για εκείνον και το κάθε δεύτερο του ελεύθερου χρόνου του της ανήκει δικαιωματικά.

Χθες, μπαμπάς και κόρη (εντάξει είναι και η Ελένη Χατζίδου μαζί τους) φόρεσαν τις ποδιές τους, έψησαν μπισκότα και τέλος τα διακόσμησαν. Η Μελίτα φαίνεται ότι πηγαίνει σε σχολή μαγειρικής για παιδιά και εκεί τη συνόδευσαν οι γονείς της.

Μάθημα ζαχαροπλαστικής με τη μαμά

eteoklis pavlou mpiskota melita 10

Στις πρώτες αναρτήσεις η μικρή Μελίτα φτιάχνει μπισκότα με τη μαμά της. Η Ελένη Χατζίδου μέσα από insta stories έδειχνε τον μπαμπά Ετεοκλή, το ταλέντο που έχει η κόρη της στο να φτιάχνει μπισκότα. Κάπως έτσι, την επόμενη μέρα ο Ετεοκλής, φαίνεται να πήγε και εκείνος στη σχολή μαγειρικής για να δει από κοντά τη μικρή του επί το έργον.

Μάθημα ζαχαροπλαστικής με τον μπαμπά

eteoklis pavlou mpiskota melita 1

Ο τρυφερός μπαμπάς, που ήθελε να δει και ο ίδιος το ταλέντο της κόρης του στη ζαχαροπλαστική, φόρεσε ποδιά και έφτιαξε μερικά μπισκότα με τη Μελίτα. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος σχολίασε: "Λέει η Μανούλα…
-πάμε να μαγειρεψουμε Μελιτα μαζι με τον μπαμπα…
-Οχι μαζι με τον μπαμπα φωνάζει η Μελιτα γιατί κάθε φορα κάνω αταξιες λεει…
Βλέποντας την τριτη εικόνα κατάλαβα πως τελικά ειχε δίκιο…
???"

Δείτε τις φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved