Ρούλα Ρέβη: «Ο χρόνος πετά! Τρέξτε» - Η ανάρτηση με τα παιδιά της

Μία υπέροχη, ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα δίδυμα όταν ήταν μωρά δημοσίευσε η φωτογράφος.

Η Ρούλα Ρέβη έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό στα social media. Οι αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από χιούμορ, ειλικρίνια, ενώ δεν λείπουν και οι εξομολογήσεις για εμπειρίες που η ίδια έχει βιώσει σχετικά με τη μητρότητα και όχι μόνο. Ακόμα πιο ιδιαίτερες, βέβαια, τις κάνουν οι υπέροχες φωτογραφίες που η ίδια έχει τραβήξει.

Η φωτογράφος συχνά απαθανατίζει καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο λίγες μέρες πριν γιόρτασε 14 χρόνια κοινής ζωής. Την ημέρα εκείνη έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Insatgram της και μέσα ασε λίγες ώρες έγινε viral στα ελληνικά media.

"2007-2021 ♥️
Κάθε φορά που τελειώνει ο κόσμος
Όταν θα κλαίω θέλω να μου γελάς
Κι όσα τραγούδια έχω αγαπήσει
Μέσα στ' αυτί να μου τραγουδάς
Κι όταν ξανά θα τελειώσει ο κόσμος
Φίλα με σαν να 'ναι η πρώτη φορά
Και μέσα στη ζεστή αγκαλιά σου
Ίσως αρχίσει ο κόσμος ξανά
Χαρούμενα 14 χρόνια"

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της είναι εξίσου απολαυστικές. Η Ρούλα Ρέβη τα φωτογραφίζει εν ώρα παιχνιδιού και όχι μόνο, ενώ κάποιες φορά δημοσιεύει και παλιές φωτογραφίες τους από όταν ήταν μωρά, όπως η παρακάτω.

Την υπέροχη αυτή ασπρόμαυρη φωτογραφία δημοσίευσε η φωτογράφος λίγες μέρες πριν σχολιάζοντας "Ο χρόνος δεν κυλά ο χρόνος πετά! Τρεξτεεεεεεε ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ #mytwins" και κάθε γονιός δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει.

Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, πριν καν το συνειδητοποιήσουμε. Ηθικό δίδαμγα; Ας απολαύσουμε και ζήσουμε ουσιαστικά την κάθε στιγμή! Ας δημιουργήσυμε όμορφες αναμνήσεις και ας εκτιμήσουμε όλα αυτά που ζούμε την κάθε μέρα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved