Ρέβη - Τότσικας: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας οργάνωσαν για τα γενέθλια των παιδιών τους ένα πάρτι υπερπαραγωγή. 

Ρέβη - Τότσικας: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους

Γενέθλια είχαν χθες τα δίδυμα παιδιά της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα.

Το ζευγάρι λοιπόν ετοίμασε ένα σούπερ πάρτι για να γιορτάσει αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα. Είχε φροντίσει μάλιστα να επιστρέψει έγκαιρα από το ταξίδι του στη Βενετία για την 78η Μόστρα.

Θέμα του πάρτι

Η Ειρήνη- Χρυσή και ο Άγγελος- Μιχαήλ έγιναν έξι ετών και το θέμα του πάρτι τους ήταν ο Πίτερ Παν. Αυτό το ανεξάρτητο και σκανδαλιάρικο αγόρι που μπορεί να πετάξει και ποτέ δεν μεγαλώνει.

Ο χώρος ήταν στολισμένος με τέτοιο τρόπο που να παρέπεμπε στο μυθικό νησί του Ποτέ Ποτέ διακοσμημένος με νεράιδες και πολλά πολλά μπαλόνια.Ξεχωριστή πινελιά ήταν τα καπέλα που φόρεσαν οι γονείς και τα παιδιά με ζωγραφισμένα πάνω τα ονόματα των εορταζόντων.

Η Ρούλα Ρέβη δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στα παιδιά της. Δημοσίευσε λοιπόν την παρακάτω οικογενειακή φωτογραφία από το πάρτι και έγραψε:
« Χρόνια πολλά αγγελούδια μου σας λατρεύουμε ! Thank you for everything».


https://www.instagram.com/p/CTm1mfiItTc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πίτερ Παν : το σύμβολο της παιδικής αθωότητας

Ο Πίτερ Παν είναι ένας χαρακτήρας δημιουργημένος από τον Σκωτσέζο μυθιστοριογράφο και θεατρικό συγγραφέα J.M.Barrie. Έχει γίνει το σύμβολο της παιδικής αθωότητας και της απόδρασης. Είναι ένα υπερβολικό στερεότυπο ενός καυχησιάρικου και ξένοιαστου αγοριού. Παριστάνει τον σπουδαίο, ακόμη κι αν αυτή η σπουδαιότητά του είναι αμφισβητήσιμη.Ο Πίτερ έχει μια αδιάφορη, πειρακτική στάση, και είναι χωρίς φόβο αγέρωχος όταν έρχεται η ώρα να μπει στον κίνδυνο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες από το υπέροχο πάρτι των παιδιών της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved