Ρούλα Ρέβη: Στόλισε για Χριστούγεννα και φωτογράφισε τα δίδυμα δίπλα στο δέντρο

Ο Άγγελος ντύθηκε batman και η Ειρήνη κάνει ακροβατικά φορώντας πιτζάμες και χριστουγεννιάτικη μάσκα. 

Ρούλα Ρέβη: Στόλισε για Χριστούγεννα και φωτογράφισε τα δίδυμα δίπλα στο δέντρο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Πολλοί έχουν ήδη κατεβάσει το δέντρο από το πατάρι και έχουν στολίσει το σπίτι με φωτάκια, στολίδια και κάθε λογής χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

Μεταξύ αυτών και η Ρούλα Ρέβη, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους με μία ιδιαίτερη ανάρτηση:

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα μεγάλωνα και θα έλεγα …. "Και του χρόνου" .Τι και του χρόνου λένε?, σκεφτόμουνα μικρη όταν άκουγα τους "μεγάλους" υπάρχει περίπτωση να μην είναι Χριστούγεννα και του χρόνου, τι λενε μωρε έλεγα!!!!!

Και όμως κάθε χρόνος που μου έφερνε τα δωρα του, τις δυσκολίες του και τις ευκολίες του μου έμαθε πως αξία έχει να ζήσω έναν ακόμα με εκπλήξεις καλες και κακές, αλλά κατάλαβα πολύ πρόσφατα, όπως νομίζω και όλοι μας πως χωρίς την υγεία δεν πάω πουθενά! Το εύχομαι σε όλους μας! ΥΓΕΙΑ , όσο παλιό και αν σας ακούγεται θα ειναι πάντα το ζητούμενο! Μας το απέδειξε άλλη μια φορά η ζωή»

Όσο για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, στη μία βλέπουμε τον Άγγελο ντυμένο batman να ποζάρει όρθιος δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο...

roula revi xristougenniatio dentro paidia 1

... και στη δεύτερη την Ειρήνη με πιζάμες και χριστουγεννιάτικη μάσκα, να κάνει... ακροβατικά.

roula revi xristougenniatio dentro paidia 2

Η Ρούλα Ρέβη δεν είναι τυχαία μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες φωτογράφους της Ελλάδας. Ακόμα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της από την καθημερινότητά της είναι ιδιαίτερες, με αισθητική, και σε αρκετές περιτπώσεις χιουμοριστικές. Ξεχωρίζουν δε, αυτές με τα δύο της παιδιά που πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η φωτογράφος με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved