Ελένη Χατζίδου: Φόρεσε το ίδιο αξεσουάρ με την κόρη της (εικόνες)

Η τραγουδίστρια και η κόρη της ποζάρουν μαζί στον καθρέφτη - Δείτε τι φόρεσαν

Ελένη Χατζίδου: Φόρεσε το ίδιο αξεσουάρ με την κόρη της (εικόνες)

Η Ελένη Χατζίδου και η κόρη της είναι αχώριστες. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει καθημερινά στα social media στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί και από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι η μαγειρική, η ζωγραφική και οι βόλτες.

hatidou melita keik 2

Η Μελίτα έγινε δύο χρονών τον περασμένο Σεπτέμβρη και είναι σε μία ηλικία που καταλαβαίνει περισσότερα, μιλάει και λατρεύει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα, όπως να βαφτεί με τα καλλυντικά της μαμάς της ή να παίξει κουκλοθέατρο.

Η Ελένη Χατζίδου της έχει μεγάλη αδυναμία, όπως άλλωστε και ο μπαμπάς Ετεοκλής, και πάντα γεμάτη περηφάνια μοιράζεται τα κατορθώματα της μικρής με τους ακολούθους της στο Instagram.

Ένα νέο στιγμιότυπο με την μικρή Μελίτα δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου χθες. Μαμά και κόρη έβαλαν το ίδιο αξεσουάρ και πόζαραν στον φακό μπροστά από τον καθρέφτη.

Ποιο ήταν αυτό το αξεσουάρ; Ροζ, γούνινα αυτάκια για το κρύο σε σχέδιο... μονόκερου! Η τραγουδίστρια μάλιστα έγραψε στο Story της "like mother like daughter" και δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε.

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την Μελίτα που έχει δημοσιεύει το τελευταίο διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved