Βασιλική Ανδρίτσου: Στο τρενάκι με την κόρη της - Δείτε τη φωτογραφία

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη βόλτα απόλαυσαν μαμά και κόρη.

Βασιλική Ανδρίτσου: Στο τρενάκι με την κόρη της - Δείτε τη φωτογραφία

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το κλίμα είναι εορταστικό. Τα παιδιά ανυπομονούν να κλείσουν τα σχολεία για να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους και φυσικά να πάρουν τα δώρα που έχουν ζητήσει από τον 'Αγιο Βασίλη ( ή απλά από τους γονείς).

Η βόλτα στην στολισμένη Αθήνα είναι σίγουρα μία από αυτές που θα κάνουν οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες. Η πρωτεύουσα έχει φορέσει τα γιορτινά της εδώ και καιρό και τη νύχτα οι εικόνες είναι εντυπωσιακές.

Η Βασιλική Ανδρίτσου πάντως ήδη απολαμβάνει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με την κόρη της Ανθένια. Πήγαν στο κέντρο και επισκέφτηκαν γνωστό χριστουγεννιάτικο πάρκο κάνοντας βόλτα και με το τρενάκι.

Η ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπο από τη βόλτα τους, σχολιάζοντας : «Ανέβα στο τρένο μωρό μου…δεν έχει σημασία που πάει..σημασία έχει να ανέβεις..⭐️♥️ #πλησιαζουνχριστουγεννα #μαγικηστιγμη #ανθένιαμου #πανταμαζι #παντουμαζι».


https://www.instagram.com/p/CXj1vfUsINe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ανθένια , που θα γίνει 3 ετών τον προσεχή Φεβρουάριο, το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί σε αρκετές από τις αναρτήσεις της μητέρας της.

Παρότι φροντίζει τα χαρακτηριστικά της μικρής να μη φαίνονται από το λίγο που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι η Ανθένια μοιάζει αρκετά στην ηθοποιό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Βασιλική Ανδρίτσου είναι ζευγάρι με τον Νίκο Συμεωνίδη κι έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019. Η ίδια έχει πολλές φορές εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που έχει γίνει μαμά: «Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα» είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων σε ένα από τα ποστ της.


https://www.instagram.com/p/CGZTq4sF0Zn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός κάνει συχνά αναρτήσεις με την κόρη τηςκαι μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved