Βασιλική Ανδρίτσου: Δείτε πώς την έβαψε η δύο ετών κόρη της (εικόνες)

Το make-up της ηθοποιού ανέλαβε η μικρή Ανθένια – H δημοσίευση στο Instagram.

Βασιλική Ανδρίτσου: Δείτε πώς την έβαψε η δύο ετών κόρη της (εικόνες)

H Βασιλική Ανδρίτσου είναι ζευγάρι με τον Νίκο Συμενίδη τα τελευταία δέκα χρόνια και τον Φεβρουάριο του 2011 ήρθε στη ζωή τους η κόρη τους, Ανθένια. Η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, συχνά πυκνά ωστόσο, μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει το πόσο πολύ απολαμβάνει τη μητρότητα.

«Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ » είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της. «Σε κοιτάζω που μεγαλώνεις και νιώθω τυχερή που σε έχω... άνθος μου μοσχομυριστό χρόνια σου πολλά...Απέραντη αγάπη...» είχε γράψει τον περασμένο Φεβρουάριο ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της κόρης της.

ANDRITSOU GENETHLIA KORI

Η ηθοποιός και η κόρη της είναι αχώριστες. Μαζί παίζουν, κάνουν βόλτες, μαγειρεύουν. (Θυμάστε τα γλυκάκια με την πολύχρωμη τρούφα σοκολάτας που είχαν φτιάξει;)

VASILIKI ANDRITSOU KORI SUNTAGES

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με την κόρη της δημοσίευσε η ηθοποιός λίγες μέρες πριν. Η μικρή Ανθένια, έβαψε τη μαμά της και η Βασιλική Ανδρίτσου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το τελικό αποτέλεσμα.

«Μακιγιάζ δια χειρός Ανθένιας» σχολίασε στο Instagram Story που ανέβασε και φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

androutsou kori makigiaz

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την κόρη της που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved