Βασιλική Ανδρίτσου: Μας δείχνει την κόρη της να παίζει στον ήλιο

Παρά το τσουχτερό κρύο η γνωστή ηθοποιός έντυσε ζεστά την κόρη της και βγήκαν στη βεράντα για παιχνίδι.

Βασιλική Ανδρίτσου: Μας δείχνει την κόρη της να παίζει στον ήλιο

Μια … παιχνιδιάρικη φωτογραφία δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βασιλική Ανδρίτσου.

Μας έδειξε την κόρη της Ανθένια, να παίζει αμέριμνη στη βεράντα με τα παιχνίδια της απολαμβάνοντας, μαμά και κόρη, τον ήλιο.Η ηθοποιός με χαμόγελο σχολίασε: «Ντυσου καλά και βγες έξω και παίξε..»


https://www.instagram.com/p/CKQymR1lIcd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η αλήθεια είναι ότι το τσουχτερό κρύο των τελευταίων ημερών δεν εμπόδισε αρκετό κόσμο να πάρει τα παιδιά του και να πάει είτε μια βόλτα στα χιόνια είτε σε ένα πάρκο προκειμένου να πάρουν καθαρό αέρο και να απολαύσουν τον ήλιο.Η Βασιλική Ανδρίτσου μπορεί να μην βγήκε χθες, φρόντισε όμως να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό και να παίξει η κόρη της στη φωτεινή βεράντα τους.

Η ηθοποιός έχει πολλές φορές εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που έχει γίνει μαμά: «Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα» είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων σε ένα από τα ποστ της.

Είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο» το 2005. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2011 και οκτώ χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, η Ανθένια.

Αρκετά συχνά μοιράζεται στα social media στιγμές με τη μοναχοκόρη της όπως αυτές που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved