Βασιλική Ανδρίτσου: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη τους

Με αφορμή τα γενέθλια του άνδρα της, η ηθοποιός δημοσίευσε  μια πολύ όμορφη φωτογραφία του με την Ανθένια.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη τους

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη την περίοδο αυτή: είναι υγιής και έχει στο πλευρό τον άνδρα της και την κόρη τους.

Η ηθοποιός εστιάζει στα ουσιαστικά της ζωής και όπως έγραψε ανήμερα των γενεθλίων της στις 16 Οκτωβρίου: «Με ρώτησαν τι θέλω για τα γενέθλια μου... μα δε θέλω τίποτα!!!! Γιατί τα έχω όλα♥️♥️♥️♥️».

Είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο» το 2005. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2011 και οκτώ χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, η Ανθένια.

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει πολλές φορές εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που έχει γίνει μαμά: «Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα» είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων σε ένα από τα ποστ της.


https://www.instagram.com/p/B_-ljSSFLsS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν δύο μέρες είχε γενέθλια ο σύζυγός της. Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία του με την κόρη τους, στέλνοντας τις πιο αγαπησιάρικες ευχές:


https://www.instagram.com/p/CHDOBLVFBvV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρονια σου πολλα αγάπη μου???♥️♥️♥️♥️ μια υπέροχη ζωή μαζί ???? @nikosimeonidis #oantrasmou #xaroumenagenethlia #olimouizoi».

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός κάνει συχνά αναρτήσεις με την κόρη της, που θα γίνει δύο ετών τον προσεχή Φεβρουάριο, και μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved