Βασιλική Ανδρίτσου: Η τρυφερή φώτο με την κόρη της και τα χιλιάδες likes

Η ηθοποιός λάμπει από ευτυχία κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία με την μοναχοκόρη της.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η τρυφερή φώτο με την κόρη της και τα χιλιάδες likes

Για την Βασιλική Ανδρίτσου, ο ρόλος της μητέρας είναι από τους σημαντικότερους της ζωής της.

Από το 2019 που γέννησε την κόρη της Ανθένια, ένας καινούριος, θαυμαστός κόσμος ανοίχτηκε μπροστά της κι έκτοτε δεν παύει να απολαμβάνει τη χαρά της μητρότητας.«Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ », είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ένα από τα ποστ της.

Περιττό να αναφέρουμε ότι σε κάθε ανάρτηση που αφορά την κόρη της, τα σχόλιά της είναι γεμάτα τρυφερότητα και αγάπη.

«Σε κοιτάζω που μεγαλώνεις και νιώθω τυχερή που σε έχω... άνθος μου μοσχομυριστό χρονια σου πολλά...Απέραντη αγάπη...», είχε γράψει χαρακτηριστικά την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της.


https://www.instagram.com/p/CLQ8XIFF6eq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός έγινε μητέρα σε ηλικία 46 ετών και ήταν κάτι που επιθυμούσε πολύ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Νίκος Συμενίδης.

Εγκυμοσύνη μετά τα 40

Το ποσοστό των γυναικών που αποκτούν παιδί μετά την ηλικία των 40 ετών καταγράφει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Οι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες να προσπαθούν να συλλάβουν σε μεγαλύτερη ηλικία δεν είναι μονοδιάστατοι. Ορισμένες γυναίκες απλά δεν έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο, άλλες δεν έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά και άλλες δεν μπορούν να κάνουν παιδί και καταφεύγουν σε μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Το χρονικό όριο που έχει ορίσει η φύση για να μείνει μια γυναίκα έγκυος είναι η ηλικία της εμμηνόπαυσης, δηλαδή περίπου τα 50 χρόνια για τον δυτικό κόσμο. Αυτή την ηλικία θέτει ως όριο και η ελληνική νομοθεσία για τις γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Πάντως, οι επιστήμονες τονίζουν ότι η καλύτερη ηλικία για να αποκτήσει μια γυναίκα παιδί είναι τα 20-30 χρόνια.

Εφόσον η γυναίκα έχει αποφασίσει ότι επιθυμεί να αποκτήσει μωρό και είναι στην ηλικία των 40+ θα πρέπει αρχικά να συμβουλευτεί τον γυναικολόγο της και να κάνει οπωσδήποτε προγεννητικό έλεγχο.

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι μία απο τις πολλές γυναίκες που έγιναν μητέρες μετά τα 40 και η ζωή της άλλαξε. Αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με την οικογένειά της και φυσικά με την κόρη της. Δείτε στη gallery που ακολουθεί την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με την κόρη της αποσπώντας χιλιάδες likes μαζί με μερικές ακόμα από την καθημερινότητα μαζί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved