Βασιλική Ανδρίτσου: Νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της σε ρόλο pastry chef

Γλυκάκια έφτιαξε με την κόρη της η Βασιλική Ανδρίτσου και δημοσίευσε υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βασιλική Ανδρίτσου: Νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της σε ρόλο pastry chef

Η ηθοποιός το Σαββατοκύριακο έφτιαξε λαχταριστά γλυκάκια σε ποτήρι και οι διαδικτυακές της φίλες (αλλά και φίλοι) ξετρελάθηκαν από το αποτέλεσμα. Η Ανθένια φαίνεται ότι είναι μια μικρή εκκολαπτόμενη pastry chef μιας και τα γλυκά που έφτιαξε είναι άκρως εντυπωσιακά και σίγουρα πολύ νόστιμα. Δεν τους λείπει τίποτε. Και κρέμα έχουν και σοκολάτα έχουν και πολύχρωμη τρούφα έχουν... όλα τα έχουν.

"Γλυκάκι σε ποτήρι με πολλά χρωματιστά κουφετάκια και νιφάδες σοκολάτας… αν ξεκίνησε από τα δυόμισι ??#homemadecake #δημιουργει#γλυκια μου κορούλα #playtime #playforever", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει το κοριτσάκι της να ποζάρει όλο χάρη δίπλα στα αριστουργήματά της.

vasiliki andritsou 1

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι από τις ηθοποιούς που κρατά αρκετά χαμηλό προφίλ και κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα την προσωπική της ζωή. Όσες αναρτήσεις κάνει με την Ανθένια είναι όλες υπέροχες, όμως σε όλες κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της προστατεύοντάς τη.

Οι φωτογραφίες ωστόσο, ακόμη και αν κρύβει το πρόσωπο της κόρης της, μαρτυρούν πόσο όμορφα περνούν μαζί, παίζοντας και γελώντας. Δείτε μερικές από αυτές τις αναρτήσεις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved