Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείτε πού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Φέτος κρατάμε αποστάσεις και από το δέντρο», έγραψε με χιούμορ στο ποστ που έκανε.

 

Όμορφα και ξεχωριστά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Γεωργία Αβασκαντήρα και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Ο γιος τους Αλέξανδρος, είναι πλέον 1,5 ετών και μπορεί να χαρεί την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, εντός και εκτός σπιτιού.

Ο ζευγάρι στόλισε φέτος φυσικό δέντρο το οποίο έχει σε γλάστρα ώστε στη συνέχεια να το μεταφυτεύσει. Φαίνεται όμως ότι ο Αλέξανδρος, όπως κι άλλα παιδιά, γοητεύεται σε τέτοιο βαθμό από τις μπάλες και τα φωτάκια, που θέλει να τα πιάνει.

Για το λόγο αυτό – υποθέτουμε – και για την ασφάλειά του, πρωτίστως, οι γονείς του τοποθέτησαν το στολισμένο δέντρο στη βεράντα.

«Φέτος κρατάμε αποστάσεις και από το δέντρο» , έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα, φωτογραφίζοντας τον γιο της να έχει «κολλήσει» στην μπαλκονόπορτα κοιτάζοντας το δέντρο.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Τι να προσέχετε όταν έχετε στο σπίτι μικρά παιδιά

Χρειάζεται προσοχή με το στολισμένο δέντρο όταν στο σπίτι υπάρχουν μικρά παιδιά. Θα πρέπει να τα αποτρέψετε να τραβούν τις μπάλες ή να πιάνουν τα φωτάκια ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα απρόοπτα.

Είναι σημαντικό να στερεώνετε καλά το δέντρο ώστε ακόμα κι αν το μωρό τραβήξει ένα στολίδι ή το κλαδί να μη φύγει από τη θέση του και το πλακώσει . Αποφύγετε τις γιρλάντες και τις γυάλινες μπάλες για την αποφυγή τραυματισμού ή το τοποθετήστε τις ψηλά.

Δείτε τι άλλο πρέπει να κάνετε σε σχετικό μας άρθρο.

Όσο για τον μικρό Αλέξανδρο, δεν είναι η μόνη πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα του. Δείτε αρκετές ακόμα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved