Γιώργος Χρανιώτης: Πήγε βόλτα με τον γιο του στο πάρκο – Πού τον έβαλε

Μπαμπάς και γιος απόλαυσαν τη βόλτα της στο πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος.

Γιώργος Χρανιώτης: Πήγε βόλτα με τον γιο του στο πάρκο – Πού τον έβαλε

Ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο με τον γιο του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός πήγε βόλτα με τον Αλέξανδρο στο όμορφο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος , που βρίσκεται σε μια από τις παλιότερες γειτονιές της Αθήνας. Ο αρχαιολογικός χώρος είναι διαμορφωμένος σήμερα ως πάρκο και αξίζει επίσης να επισκεφτείτε αν βρεθείτε εκεί και το γειτονικό καινοτόμο Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος, ένα μουσείο για τον μεγάλο φιλόσοφο Πλάτωνα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, μένει κοντά στο συγκεκριμένο πάρκο και το επισκέπτεται συχνά με τον γιο του, για περπάτημα αλλά και παιχνίδι. Πριν λίγες μέρες ήταν πάλι εκεί...Ανέβασε στους ώμους του τον μικρό και απόλαυσαν την ηρεμία και την ομορφιά του πάρκου.

« Εγώ και το μαϊμουδάκι μου #sunday #family #son #myson #walking #parklife #fun», σχολίασε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.


https://www.instagram.com/tv/CWQ-VdnpJTT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως πολλές φορές έχει παραδεχτεί η πατρότητα τον άλλαξε πολύ.« Πιστεύω πως όταν κάποιος γίνεται πατέρας, γίνεται ήρωας, γιατί είναι έτοιμος να πεθάνει για έναν άνθρωπο ή για μια ιδέα. Εγώ έως τώρα δεν είχα κάποιον για να πεθάνω για αυτόν χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν νοσήσαμε και οι τρεις με κορονοϊό, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Αν και είχαμε ήπια συμπτώματα, ήταν σαν να είχαμε ένα δυνατό χανκόβερ και θέλαμε συνέχεια να κοιμόμαστε. Αλλά ακόμα κι έτσι, είχαμε άγχος για το μωρό, το οποίο είχε 38 πυρετό», είχε πει σε συνέντευξή του στο Secret.

Πλέον γνωρίζει ότι τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωή του είναι η οικογένειά του, η γυναίκα του Γεωργία Αβασκαντήρα και ο μοναχογιός τους.

Το ζευγάρι κατά καιρούς δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved