Γεωργία Αβασκαντήρα: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία του γιου της

Δείτε πώς φωτογράφισε τον μικρό Αλέξανδρο - Ιωάννη η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία του γιου της

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης έγιναν γονεις τον Ιούλιο του 2020. Ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερος και για τους δύο και ο μικρός Αλέξανδρος - Ιωάννης άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Τόσο ο ηθοποιός, όσο και η σύζυγός του είναι αρκετά ενεργοί στα social media. Συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιοτυπα με τον γιο τους, αλλά και σκέψεις τους και προσωπικές απόψεις. Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει το δικό της πιστό κοινό, καθώς οι αναρτήσεις της είναι ειλικρινείς και πολλές από αυτές κάνουν και άλλες μαμάδες να ταυτιστούν ή τις εμπννέουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρακάτω, στην οποία η χορογράφος αναφέρεται στην πρόκληση της σύγχρονης γυναίκας να ισορροπήσει οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, αλλά και να βρει χρόνο για τον εαυτό της.

«Κάθε φορά που σε ρωτάνε, αν μπορείς να τα καταφέρεις στη δουλειά σου τώρα που έχεις μωρό, απάντησε τους, τώρα μπορώ καλύτερα! Αυτό σκεφτόμουν τη στιγμή που κουβαλούσα όλα αυτά τα πράγματα, για να πάω σε δουλειά έχοντας μαζί μου επιπλέον το μωρό, το φαγητό του, τα ρούχα και τα παιχνίδια του! Πριν γίνω μαμά, είχα πει πολλές φορές τη φράση ´δεν θα τα καταφέρω’. Από τη στιγμή που έγινα μητέρα, μου φαίνεται ότι πιο ξένο μπορεί να βγει από το στόμα μου, γιατί πιο πολύ από ποτέ, νιώθω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα!Keep waking mothers!!!»

avaskantira gios mitrotita douleia

Εκτός από το περιεχόμενο τψν αναρτησεών της, όμως η Γεργία Αβασκαντήρα έχει ξεχωρίσει και για το ιδιαίτερο γούστο και αισθητική της, κάτι που συχνά σχολιάζουν και οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τις εντυπώσεις είχε κλέψει η διακόσμηση και η όλη διοργάνωση της βάφιτσιης του γιου της στην Τήνο. Η διάσημη μαμά είχε τότε δημοσιεύσει μία σειρά από φωτογραφίες δείχνοντας λεπτομερειες από τη διακόσμηση, τον χώρο αλλά και τις μπομπονιέρες που είχαν επιλέξει.

avaskantira vaftisi gios

Γεωργία Αβασκαντήρα: Η γλυκιά φωτογραφία του κατάξανθου γιου της

Μία νέα φωτογαφία του μικρού Αλέξανδου -Ιωάννη δημοσίευσε η Γεωργία Αβασκαντήρα χθες. Το αγοράκι κοιτάζει τη μαμα του κι εκείνη το φωτογραφίζει. Στη δημοσίευσεή της, η χορογράφος εκρυψε τα μάτια του γιου της με δύο αυτοκόλλητα-ήλιους. Μύτη, χείλη, μαλλιά και μπροστινά δοντάκια, πάντως φαίνονται ξεκάθαρα και δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε ότι το μικρό αγοράκι είναι τρισχαριτωμένο.

avaskantira gios insta story

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Γεωγργία Αβασκαντήρα με τον γιο της στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved