Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείτε πού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Φέτος κρατάμε αποστάσεις και από το δέντρο», έγραψε με χιούμορ στο ποστ που έκανε.

 

Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείτε πού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Όμορφα και ξεχωριστά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Γεωργία Αβασκαντήρα και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Ο γιος τους Αλέξανδρος, είναι πλέον 1,5 ετών και μπορεί να χαρεί την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, εντός και εκτός σπιτιού.

Ο ζευγάρι στόλισε φέτος φυσικό δέντρο το οποίο έχει σε γλάστρα ώστε στη συνέχεια να το μεταφυτεύσει. Φαίνεται όμως ότι ο Αλέξανδρος, όπως κι άλλα παιδιά, γοητεύεται σε τέτοιο βαθμό από τις μπάλες και τα φωτάκια, που θέλει να τα πιάνει.

Για το λόγο αυτό – υποθέτουμε – και για την ασφάλειά του, πρωτίστως, οι γονείς του τοποθέτησαν το στολισμένο δέντρο στη βεράντα.

avaskadira

«Φέτος κρατάμε αποστάσεις και από το δέντρο» , έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα, φωτογραφίζοντας τον γιο της να έχει «κολλήσει» στην μπαλκονόπορτα κοιτάζοντας το δέντρο.

avaskadira gios

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Τι να προσέχετε όταν έχετε στο σπίτι μικρά παιδιά

Χρειάζεται προσοχή με το στολισμένο δέντρο όταν στο σπίτι υπάρχουν μικρά παιδιά. Θα πρέπει να τα αποτρέψετε να τραβούν τις μπάλες ή να πιάνουν τα φωτάκια ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα απρόοπτα.

Είναι σημαντικό να στερεώνετε καλά το δέντρο ώστε ακόμα κι αν το μωρό τραβήξει ένα στολίδι ή το κλαδί να μη φύγει από τη θέση του και το πλακώσει . Αποφύγετε τις γιρλάντες και τις γυάλινες μπάλες για την αποφυγή τραυματισμού ή το τοποθετήστε τις ψηλά.

Δείτε τι άλλο πρέπει να κάνετε σε σχετικό μας άρθρο.

Όσο για τον μικρό Αλέξανδρο, δεν είναι η μόνη πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα του. Δείτε αρκετές ακόμα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved