Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά με την κόρη του δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η Βασιλική Μιλλούση

Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά με την κόρη του δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένας μήνας περίπου απομένει για τα Χριστούγεννα και πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη κατεβάσει τα χριστουγεννιάτικα και έχουν στολίσει το σπίτι. Μεταξύ αυτών, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση.

Λίγες μέρες πριν , η Βασιλική Μιλλούση απαθανάτισε τον Λευτέρη Πετρούνια με την μεγάλη τους κόρη, Σοφία, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, δείχνοντάς μας όχι μόνο ένα τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπάς και κόρης αλλά και μία cozy γωνία του σπιτιού τους.

petrounias dentro kori

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Πετρούνια είναι διασκοσμημένο με λευκές μπάλες πυ έχουν κόκκινες λεπτομέρεις, Αγιοβασίληδες, ενώ στην κορυφή βρίσξεται ένα χυρσό αστέρι. Όσο για το στιγμιότυπο του Λευτέρη Πετρούνια με την μικρή Σοφία, για ακόμη μία φορά μας κάνει να λιώνουμε.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Μπορεί το πρόγραμμα των δύο αθλητών να είναι γεμάτο προπονήσεις, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε βρίσκουν χρόνο για τις κόρες τους. Τα δύο κορίτσια, Σοφία και Λένια, συχνά πηγαίνουν μαζί με τους γονείς τους στο γυμναστήριο, έναν χώρο με τον οποίο πλέον και οι δύο είναι εμφανές ότι έχουν εξοικειωθεί.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύουν φωτογραφίες με τις κόρες τους και από το σπίτι και τη βόλτα του και όλες είναι μία προς μία απολαυστικές.

petrounias kores zografiki

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα του ζευγαριού με τις κόρες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved