Καλομοίρα: Στόλισε για τις γιορτές – Δείτε το εντυπωσιακό δέντρο (vid+εικόνες)

Πάρτε μια …γεύση από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της.

Καλομοίρα: Στόλισε για τις γιορτές – Δείτε το εντυπωσιακό δέντρο (vid+εικόνες)

Για τις γιορτές προετοιμάζεται η Καλομοίρα με την οικογένειά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και το τζάκι δημιουργώντας μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

itskalomira dedro

Μάλιστα το φωταγώγησε το βράδυ και μοιράστηκε με τους followers τη το παρακάτω βίντεο.



Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της

Το τελευταίο διάστημα η Καλομοίρα έχει αραιώσει τις αναρτήσεις με τα παιδιά της. Στο παρελθόν ανέβαζε αρκετά συχνά insta stories με την μικρή Αναστασία κυρίως αλλά και φωτογραφίες με τον Δημήτρη και τον Νίκο.

Πριν μερικές μέρες όμως, έκανε μια ανάρτηση με όλη την οικογένειά της από τον Άγιο Βαρθολομαίο . Ποζάρει μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά τους κρατώντας τις σανίδες τους και φόντο τη θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/CVvSxSjJbAl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γενικά της αρέσει να ταξιδεύει οικογενειακώς και ειδικά μετά την πρώτη καραντίνα το πρώτο που έκαναν όλοι μαζί ήταν να νοικιάσουν ένα μεγάλο τροχόσπιτο και να επισκεφτούν διάφορα μέρη της Αμερικής. « Μεταξύ άλλων, στο road trip που κάναμε επισκεφθήκαμε το Ουαϊόμινγκ, το Κολοράντο, το Κάνσας, την Αριζόνα, το Τενεσί και άλλα πανέμορφα, καταπράσινα μέρη. Ήταν πραγματικά ένα ωραίο ταξίδι που ωφέλησε την οικογένειά μας, ιδιαίτερα η καθημερινή στενή επαφή με την φύση», είχε πει σε συνέντευξή της στο Hello.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της Καλομοίρας και των παιδιών της από παλιότερες στιγμές τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved