Λευτέρης Πετρούνιας: Δεν αποχωρίζεται την κόρη του λεπτό - Δείτε φώτο

'Ομως και η Σοφία έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της. Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Λευτέρης Πετρούνιας: Δεν αποχωρίζεται την κόρη του λεπτό - Δείτε φώτο

Μπορεί ο Λευτέρης Πετρούνιας να περνά πολλές ώρες κάνοντας προπόνηση, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τις κόρες του.

Ήδη, από μηνών ακόμα τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση τις έπαιρναν μαζί τους στο προπονητικό κέντρο. Τώρα λοιπόν που η Σοφία μεγάλωσε και είναι πιο ανεξάρτητη, «συνοδεύει» πιο συχνά τον μπαμπά της στις προπονήσεις.

Είναι άλλωστε πλήρως εξοικειωμένη με το περιβάλλον αφού της είναι ιδιαίτερα γνώριμο. Πριν από μερικές ημέρες ήταν πάλι με τον μπαμπά της στην προπόνηση και ο χρυσός ολυμπιονίκης δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας με χιούμορ: « Η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια».


https://www.instagram.com/p/CTfQL49MJEH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μπορείτε να δείτε η κόρη του έχει κολλήσει πάνω του και κοιτάζει σοβαρή προς την κάμερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κόρη του στο γυμναστήριο. Τον περασμένο Ιούνιο και με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, είχε κάνει αυτή την ανάρτηση με το εξής σχόλιο:

«”Μπαμπάς”Δεν ξέρω το συστατικό του πετυχημένου πατέρα ούτε πήρα ποτέ οδηγίες , όμως αυτο που ξέρω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να είμαι ο καλύτερος Μπαμπάς του κόσμου για εσάς !»


https://www.instagram.com/p/CQVhcaSJuEq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχέση μπαμπάς και κόρης

O πατέρας είναι το πρότυπο του άνδρα για την κόρη του. Αυτό δεν σημαίνει πως μεγαλώνοντας θα ψάχνει να βρει κάποιον που θα του μοιάζει – αν και έχει φανεί πως κάτι ανάλογο συμβαίνει! Είναι εκείνος όμως που θα «γράψει» μέσα της και θα καθορίσει τον τρόπο που θα αντιλαμβάνεται το αντίθετο φύλο. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η «ανδρική εικόνα» στα μάτια του κοριτσιού, καθώς με αυτήν θα πορευτεί στη ζωή της και με βάση αυτή την εικόνα θα επιλέγει ή θα αποφεύγει τον ερωτικό της σύντροφο αλλά και στο φιλικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τι είναι αυτό όμως που χρειάζεται ένα κορίτσι από τον πατέρα του; Μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πάντως έχει μεγάλη αδυναμία και στις δύο κόρες του και δεν περνά μέρα που να μην τις αφιερώσει έστω λίγο από τον χρόνο του. Απολαύστε μερικές όμορφες στιγμές τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved