Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της έχει απίθανο στιλ ακόμα και μέσα στο σπίτι

  • Η μικρή Λένια με ροζ outfit και λεοπάρ καλτσάκια, είναι μία σκέτη γλύκα.
  • Τι είναι τα pop it και ποια τα οφέλη για τα παιδιά;
Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της έχει απίθανο στιλ ακόμα και μέσα στο σπίτι

Η Λένια είναι η μικρή κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια. Γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2020 και είναι ένα αξιολάτρευτο μωρό που μοιάζει και στους δύο της γονείς. Συχνά πυκνά πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις των γονιών της και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις, μαζί με την μεγάλη της αδερφή.

millousi mikri kori pop it 3

Μία νέα υπέροχη φωτογραφία της μικρής της κόρης δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση λίγες μέρες πριν. Το κοριτσάκι φοράει ροζ παντελόνι, ροζ γούνινη ζακέτα, ροζ σκούφο, λεοπάρ καλτσάκια και μαύρα-ροζ αθλητικά. «Ανακαλύπτουμε τον κόσμο» σχολιάζει η Βασιλική Μιλλούση, καθώς δίπλα στην μπέμπα είναι ένα παιχνίδι pop it το οποίο πιάνει και κοιτάζει με προσήλωση.

lenia petrounia pop it

Τι είναι τα pop it και ποια τα οφέλη για τα παιδιά;

Το pop it είναι το παιχνίδι που κάνει θραύση τελευταία στα παιδιά κάθε ηλικίας. Ουσιαστικά πρόκειται για πολύχρωμες φούσκες από σιλικόνη τις οποίες τα παιδιά πιέζουν με τα δάχτυλά τους. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και η απόλαυση!

Εκτός όμως από απολαυστικό, το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται και ιδιαίτερα ωφέλιμο για τα παιδιά. «Ειδικά σε αυτές τις εποχές, τα Pop it μπορούν να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν τα παιδιά.» αναφέρει η Adrienne Appell ανώτερη αντιπρόεδρος στο The Toy Association στους The New York Times.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα pop it παιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να επικεντρωθούν σε κάτι, ιδιαίτερα εάν έχουν ΔΕΠ-Υ. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κινήσεις που πρέπει να κάνει ένα παιδί για να παίξει, επιτρέπει στο μυαλό να είναι συγκεντρωμένο. Επιπλέον τα pop it λειτουργούν ως αγχολυτικό, δίνοντας λύση στη νευρικότητα και την αμηχανία που έχουν τα παιδιά και την υπερκινητικότητα και το άγχος που έχουν τα παιδιά που πάσχουν από ΔΕΠ-Υ.

pop it fidget gia paidia ti einai 3

Πάντως τα συγκεκριμένα παιχνίδια φαίνεται ότι κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμα και παιδιών στην ηλικία της μικρής Λένιας η οποία προσπαθεί να ανακαλύψει πως λειτουργεί, αυτό το πολύχρωμο παιχνίδι που έχει μπροστά της.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της χαριτωμένης μπέμπας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved