Λευτέρης Πετρούνιας: Παίζει κρυφτό με την κόρη του (εικόνες)

Και η Βασιλική Μιλλούση απαθανατίζει τη στιγμή.

Λευτέρης Πετρούνιας: Παίζει κρυφτό με την κόρη του (εικόνες)

Μπορεί το πρόγραμμα της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια να είναι γεμάτο με προπονήσεις και υποχρεώσεις αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκουν χρόνο για τις κόρες τους.

Κάθε άλλο. Από όταν μωρά ακόμα, τις έπαιρναν μαζί τους εναλλάξ στο γυμναστήριο καθώς αθλούνταν ενώ η Βασιλική έκανε ασκήσεις έχοντας στην αγκαλιά της την τότε δύο μηνών κόρη της.

«Επειδή πολλές με ρωτάτε τι έκανα,πως έχασα τα κιλά και όλες τις γνωστές ανησυχίες μετά την εγκυμοσύνη. Εδώ είμαστε δύο μηνών, ειδικά εκείνο το διάστημα δεν προλάβαινα να κάτσω να κάνω μόνη μου λίγο προπόνηση συνεργαζόμουν όμως πολύ καλά με την μπέμπα μου και κάτι έκανα..».


https://www.instagram.com/p/CNIQDcyLure/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είναι φυσικό η Σοφία και η Λένια έχουν εξοικειωθεί πλήρως με το χώρο του γυμναστηρίου. Τι πιο φυσικό λοιπόν για την 2χρονη κόρη του ζευγαριού να παίζει με τον μπαμπά της εκεί ακόμα και κρυφτό!

Αυτό συνέβη χθες, με τον Λευτέρη Πετρούνια να κρύβεται , να αιφνιδιάζει την κόρη του και εκείνη να γελάει και να προσπαθεί να κρυφτεί και πάλι.

Γιατί είναι σημαντικό να παίζετε με το παιδί σας «κρυφτό»;

Το «κρυφτό» ή αλλιώς «κουκου-τσα» είναι από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του παιδιού. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι απαραίτητο παιχνίδι για την εξέλιξη του παιδιού κι οι λόγοι είναι αρκετοί. Μέσω αυτού ενθαρρύνεται η κοινωνική ανάπτυξη, αυξάνονται οι κινητικές δεξιότητες ενώ αναπτύσσεται κι η αίσθηση του χιούμορ.

Ηδη, από την ηλικία των 5-6 μηνών, το παιδί καταλαβαίνει την έννοια του «κουκου-τσα», όταν κλείνετε τα μάτια σας κι αυτό αρχίζει να γελάει. Οπότε μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες στιγμές με το μωρό σας, παίζοντας αυτό το τόσο απλό παιχνίδι. Το κρυφτό άλλωστε, αρέσει σχεδόν σε όλα τα παιδιά.

Το ίδιο και στη Σοφία Πετρούνια που πραγματικά το απόλαυσε με τον μπαμπά της. Δείτε στιγμιότυπα από το κρυφτό τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved